Märklig känsla

image489Från och med idag är vårt hus officiellt till salu. Nu ligger det på nätet och bara väntar på att bli köpt :) Någon som vill ha ett radhus i Floda? Det känns konstigt. Vi har ju ändå bott här ett tag och gjort en hel del saker med huset. Men nu går vi vidare och köper ett annat radhus ;)

Vi besiktigade vårt nya hem i torsdags. Det gick jättebra nästan hela vägen. Det upptäcktes en fuktskada i taket, vi vet inte omfattningen än, men det ska kollas snart. Och hon som vi köper av tar på sig att fixa detta. Så det kändes skönt.

I fredags var det full rulle här. Kl 13.00 kom fotografen som skulle ta bilder inför försäljningen. Då skulle allt vara i ordning och inte en pryl fick drälla. Allt skulle ut från badrummet, inte massa saker på diskbänken, levnde ljus lite här o var, fluffiga kuddar i soffan, bäddad säng.. ja, ni vet. Vi höll på varenda kväll förra veckan med att få ordning på alla saker.

I lördags hade vi efterfest. Vi hade bjudit hem våra nära o kära som på ett ovärderligt sätt ställde upp för oss innan, under och efter vårt bröllop med allt från planering, rådgivning/stöd, inköp av brudklädsel, dukning, ekonomiskt stöd, bilkörning, toastmasteri, musik, barnpassning, städning mm. Vi är så glada att vi har alla er som hjälpte oss så mkt!
Som tack bjöd vi på en Sydeuropeeisk buffé (mkt uppskattad) som vi beställde på Österkök (Som dessutom levererade maten på vårt bröllop). Efter maten var det kaffe o tårta och sen drinkar och snacks för den som önskade.

Idag är det måndag och det har varit jobb igen. Vi har hur mkt som helst att göra på jobbet just nu, och jag ser ingen ljusning innan jul i alla fall. Det kommer nya saker i ett... Det är kul att ha mkt att göra tycker jag, men det är inte roligt när man känner att man inte hinner hålla den kvalité på sitt arbete som man hade önskat. Förhoppningsvis vänder det någon gång.

Nä, nu har jag lite ekonomi att ta hand om. Ska nog försöka fixa det nu. (Är kassör i samfälligheten vi ingår i)

Natti natti alla.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Var inne och kollade på Hemnet, det ser ju kanon ut, men låter billigt!? Hoppas det säljs fort och att det blir budgivning!

2007-11-12 @ 22:55:14
URL: http://molea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0