Väntan på att få det på papper

Ja, det är mkt hus i skallen just nu. Vi har bokat besiktning av huset som vi håller på att köpa, men den är först om en vecka. Vi kan ju inte påstå att vi är precis oroliga, men man vat ju aldrig. Det kan ju vara så att det är något allvarligt fel på huset som gör att vi inte vill ha det. Vi ska skriva papper först efter besiktningen. Men vi håller alla tummar... Och i mitt huvud snurrar kakel o tapeter och tvättstugelösningar och möbler om vartannat :)

I går hade vi en mäklare här som tittade på vårt hus o berättade lite om hur han skulle kunna hjälpa oss med försäljning. Vi ska prata med två mäklare till innan vi bestämmer oss. Bäst hade ju varit att sälja utan mäklare o spara ca 60000, men det känns inte som att det är ett alternativ. Men, om någon som läser här vet någon som vill ha ett radhus i Floda så säg till :)

Annars har det väl inte hänt så mkt roligt sista veckan.
Vi var på kalas i lördags förresten, det har jag ju glömt att skriva. Felix fyllde 2 år och vi var såklart där! Felix hade själv bestämt den mumsiga menyn, korv med bröd och glass :) Perfekt på barnkals! Vi hade köpt en bilbana som Felix fick i present. Den var poppis!

image487
2 år gammal. Tack för ett roligt kalas!

image488
Bilbanan användes flitigt av båda killarna!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0