Vi är redo!

Här har vi haft en hektisk helg. Fullt upp med att fixa hemma.

Igår var det städdag här ute "på gården". Så vi var ute hela familjen och klippte häckar, sopade löv och fixade. På eftermiddagen när vi var klara ute fortsatte vi på insidan. Har haft en del att fixa med inför kommande visningar som ska ske nu i veckan. I morgon kommer en person o ska titta på huset, och på onsdag är den riktiga visningen. Så allt ska vara i princip tipp-topp :)
Man kan ju hålla på i evigheter och pyssla o fixa och greja, men någon gång måste man ändå ge sig. Det är omöjligt att få bort allt som "dräller". Men nu är vi redo tror jag!

Idag har mamma o pappa varit här o hjälpt oss så att vi kunde få gjort allt som skulle göras. Mamma hade även (i vanlig ordning) med sig jättegod middag, som vi åt innan de åkte hem :)

I morgon drar David iväg på Spa i Varberg med sitt jobb.... Jag är inte aaaaaalls avundsjuk.... Det är en Kick-off som sträcker sig över till tisdagen och han blir alltså borta över natten. Jag och Alexander är hemma o håller ställningarna :)

Annars hoppas vi att få en lugn kommande vecka. Jag jobbar ju bara 4 dagar, och är alltså ledig på fredag. Jag hoppas att jag o Alexander kan hitta på något kul ihop då, än så länge har "våra" fredagar gått åt till massa fixande hela hösten känns det som.

Nä, nu måste jag fixa lite kvällsmat. Ha en bra söndagkväll alla!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: En som åt

Maten var smaklös men ölen var god

2007-11-20 @ 22:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0