Det går bra nu..

David bloggar

Nej, det är inte låten som Petter har gjort som jag pratar om.
Det går riktigt bra nu för IFK Göteborg. Inför sista omgången i allsvenskan leder de serien med lika många poäng som Djurgården, 46. IFK har dock bättre målskillnad (+4). 

På söndag klockan 15.00 är det avspark på Ullevi då änglarna tar emot Trelleborg i den sista omgången och Djurgården tar emot Brommapojkarna hemma samma dag och tid. Det är helt slutsålt på biljettfronten. 40.706 personer har bokat. Givetvis skall jag gå på matchen själv också. Bokade faktiskt för över en vecka sedan. Eller ja... min fantastiskt förutseende far gjorde det åt mig. Vi skall gå och se matchen ihop. Kommer verkligen bli kul, tänk bara.. 40.000 personer på Ullevi som skriker fram sitt blåvitt vilken känsla det kommer vara för både oss supportrar och spelare.

Jag säger "oss supportrar" även om jag knappt har sett en match som blåvitt spelat live denna säsong. Jag var på derbyt mot GAIS iof men det är ju nästan kult att inte missa. Man skulle kunna lägga in mig i kategorien "medgångs supporter" men en sådan är ju aldrig intresserad av hur det går för laget i övrigt av säsongen, vilket både jag och farsan alltid har varit oavsett hur bra eller dåligt det har gått. Vi har bara inte haft råd/tid, oftast båda kombinerat, att gå på så många matcher. Det betyder ju inte att vi inte bryr oss för hur det går.

image483På tal om folkfest på söndag. Jag var i blåvitt shopen idag under min lunch och köpte mig en ny mössa och en halsduk. Behövde faktiskt en ny mössa, men jag kan erkänna att jag köpte halsduken enbart för söndagens tillställning. Och för framtida matcher nästa säsong givetvis :)

Återstår att se om IFK äntligen tar hem guldet till göteborg efter 11 års lång väntan. Jag kan knappt vänta till söndagen om jag skall vara ärlig. Men guldet kan bli till sand om inte änglarna vinner mot Trelleborg, samtidigt som Djurgården inte vinner med mer än 5 mål mot Brommapojkarna, då går guldet till Stockholm. Snacka om antiklimax om det skulle hända. Tur man är född positiv.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Caroline

Alltså... Hur kom det in massa fotboll i min blogg???? Herregud, det är ju en SPORT! (Dvs = livsfarligt!) Hmm, jag måste kolla om inte den här bloggtjänsten erbjuder ngt bra spam-filter mot fotbollsbloggande män ;)

Puss på dig min älskling!

2007-10-25 @ 23:20:00
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Linan

Känns inte riktigt bra att mötas av en massa blått och vitt mitt i de rosa hjärtanen. Nä, det får nog hålla sig till enbart rosa. Ja, jag gillar rosa. Speciellt i form av hjärtan. Så är det. Ses imorrn, kram L.

2007-10-26 @ 23:00:58
Postat av: Caroline

Nej, verkligen inte. Men jag lovar, den dag det finns ett rosa fotbollslag så ska det få en liten extra plats i något av mina hjärtan här!

2007-10-27 @ 19:32:58
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Pelle

då är Palermo ditt lag, förväntar mig se en massa på bloggen om dem.

http://www.ilpalermocalcio.it/it/home/index.jsp

Klart rosa tröjor!!

2007-10-29 @ 14:47:32
Postat av: Caroline

Hmm, får nog begränsa mig till ett SVENSKT rosa fotbollslag då :)

2007-10-29 @ 19:40:40
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: David

När skall du ta mitt innebandy korplag till hjärtat då älskling? Vi har ju "rätt" färger på dräkterna och allt! ;)

http://www.asserfors.se/375496.jpg

2007-10-30 @ 08:59:41
Postat av: Helen

Jaha, var det fotboll inlägget handlade om ;))

2007-11-01 @ 11:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0