Grattis David!

Idag fyller min älskade man år och vi har haft lite kaffegäster här hemma. Lite lagom sådär.

image470

I present av mig har David fått en fotokurs som är 6 tillfällen och började just idag. Så han var borta halva dagen. Jag och Alexander fick sköta markservicen här hemma. Dvs städa och fixa inför kommande kaffebjudning.
David hade själv fått beställa en tårta, och jag bakade mandelbiscotti och chokladpinnar.

Igår var det lördag och jag var nog hemma hela dagen då också tror jag. Vi var ute på förmiddagen och tog in alla utemöbler och annat som drällde kvar på tomten. Har lixom inte hunnit med det innan. Det var minst sagt "krispigt" väder. Efter någon timme när vi var klara gick vi in o värmde oss igen. David åkte iväg på match. Jag och Alexander var hemma o fixade lite. Till middag testade jag det här receptet. Men vi var inte så imponerade faktiskt. Jag gillar vanlig lasagne bättre. Så det var nog första och sista gången lag lagade det.

I fredags när David kom hem från jobbet hade han med sig underbara rosor till mig. Höga som sjutton :) Det bästa är att ha vasen på golvet, då ser man blommorna också. Då är dom lika höga som Alexander ungefär :D  Nja han kanske är lite längre... Men han gillar att stå och lukta på dem :)

image467

Och så ett par bilder på bus-Alexander. Sin röda bil älskar han och leker med så ofta. Även granntjejen har fått upp ögonen för den och när vi är ute och leker samtidigt måste Alexander ta med sin röda bil ut så att hon kan låna den :)
image469

image468

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Olof Asserfors

Grattis till David i efterskott!!!
Jag har länkat till er sida från min textsida. Hoppas att det är ok?

2007-10-15 @ 17:13:11
URL: http://www.asserfors.nu
Postat av: David

Givetvis helt ok Olof :)
Tack för "grattet"!

2007-10-15 @ 17:14:29
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0