Ljus i mörkret

Precis hemkommen från en kvällstur i Alingsås!
Vi fick ett ryck idag efter middagen och åkte till potatisstaden för att spana in Lights in Alingsås. David ville dit med kameran o fota. Jag och Alexander hängde såklart på. Alexander somnade ju gott efter en stund. Själv fick jag gå där och frysa (ångrade lite att långkalsongerna inte var på!). När man rör sig är det ju okej, då håller man värmen. Men alltså när man har med sig en gubbe med kamera o stativ och grejer som ska fällas upp och ner o ut o in och jag vet inte allt, och foton som ska tas med alla möjliga inställningar, ja då tar det sin tid :)
Men det var mysigt i alla fall. Jättemycket folk var det också. Och väldigt mörkt. Man såg knappt var man satte fötterna. De rutinerade hade med sig en ficklampa för att belysa gångvägen. Smart!
Efter 2,5 timmar fick Alexander nog, då vaknade han och ville inte vara med längre. Som tur var så var vi på sluttampen. Nu har vi precis kommit hem, David fixar te och macka till mig (Tack älskling!), Alexander sover (tror jag) och jag bloggar lite snabbt här. Ska överlåta datorn till David strax, vet ju att han vill kolla in sina bilder. Och förhoppingsvis lägger han upp några här också, för detta blir ett bildlöst inlägg från mig.

Trevlig helg på er!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Theodortomine

It is healthy, I shall come on your site more often, thank.

2009-08-18 @ 09:33:54
URL: http://theodortomine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0