Precis i min smak

Redan nu kan jag med stor säkerhet avslöja vilken vagn det blir aktuellt att köpa till våren/sommaren, när det är dags för Josefin att få en sulky. Brios vagnar med årsmodell 09 har kommit och jag har ju givetvis hittat min favoritfärg :) David får helt enkelt stå ut med att promenera runt med en rosa vagn!

Vi har ju redan en likadan sulky till Alexander och den är vi jättenöjda med, men inte kan hon åka i en knallblå vagn! ;) Nä, det får bli en ny! Det är det som är så "bra" med att vi har fått en tjej. Det finns anledning att shoppa nya saker. Barnkläder t ex. Underbart att ha anledning att köpa ny garderob o inte "bara" använda ärvda kläder. Och den som känner mig vet ju att shopping är något som jag gillar mycket :DLämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

aaa, har nya katalogen kommit!? denna rosa var ju mycket snyggare än den rosa från 07! och nya däck, ja de var ju helt ok. har tänkt skaffa en ny race ev. o denna var verkligen snygg! Fast den blå ni har är ju så snygg i färgen! har försökt sälja Leos race men den har defekta lufthjul så det går väl inte... på 70-talet var det mycket enfärgat, det har kommit igen, tur att jag har några stycken "orginal" också;)

2008-08-20 @ 10:11:59
Postat av: Helén igen

men var har du fått bilden ifrån? Brio är ju alltid långsamma med att uppdatera sin hemsida, kanske de behöver en webANSVARIG?

2008-08-20 @ 10:15:13
Postat av: igen...

nu hittade jag på 1klass, helt otroligt, barnvagnsbutikerna har de nya men inte Brio!!

2008-08-20 @ 10:17:29
Postat av: Caroline

Japp, denna rosa är snyggare än 07an. Det enfärgade är jättesnyggt, jag håller med. Tur att det rutiga är förbi... Jag hade inte stått ut med en rutig vagn.

Jo Brio är kassa på att uppdatera. Men som sagt, 1klass.se har färgerna på sin webb.

2008-08-20 @ 20:48:36
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0