Vardagen är här

Då har vi återgått till vardagen här hemma nu då. David har börjat jobba efter 6 veckors ledighet. Alexander har blivit inskolad på sitt nya dagis och är där "på riktigt" första gången idag.

Vi började skola in alexander förra tisdagen. Och eftersom det gick så bra o han trivs så tog det bara 4 dagar denna gången. Känns skönt att personalen här var lite mer "tillmötesgående" och kunde tänka sig att korta ner deras inskolningsschema som egentligen är 2 veckor långt. I våras när vi skolade in honom i "baracken" där han fick gå tills vi fått en plats på ett "permanent" dagis så var det 2 veckor som gällde, punkt slut. Väldigt frustrerande när vi jobbade både jag och David.

Igår var vi hemma själva jag och barnen. (Alexander är på dagis tis-tors). Vi gick ut för att leka lite, men Alexander var inte så intresserad, så det blev en promenad istället. Vi vandrade omkring här och utforskade gångbanorna och kom hem ca 2 timmar senare :) Då var lilleman trött efter att ha gått för egen maskin större delen av vägen.

Idag är vädret si sådär, det har vräkt ner här nu under förmiddagen. Typiskt, för på utsidan står vår nya spis som levererades idag. Jag har inte riktigt styrkan att bära in den själv så den får stå där i regnet med lite extra plast som skydd uppepå. Ska bli underbart att äntligen ha en "riktig" spis. Den vi har nu är långsam och gammal. Jag har saknat min varmluftsugn! (Som jag hade i Floda) Nu ska bara resten av köket renoveras också, vi ska göra köksrenovering "light". Dvs inte byta hela köket, men vi ska kakla om, tapetsera om, köpa ny fläkt och lämna in luckorna för ommålning. Kanske också byta bänksskivan.

Paus

Oj, tiden går här, det här inlägget har jag skrivit på i ett par timmar nu :) Så går det när man har en ung dam som inte vill ligga ensam hela tiden. Nu behöver jag få i mig lite lunch och sen ska vi gå till dagis och hämta hem den lille vilde mannen.

Tyvärr blir det ont om bilder i detta inlägget. David har formaterat datorn och än är inte allt på plats. Det är lite saker som han inte fått att funka än, så vi har inte börjat installera om programvaror och annat.

Och nu skiner solen också, underbart!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jessica

Lite sent men... Grattis till lilltjejen! Jätte söt liten bebis!

2008-08-20 @ 00:59:36
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: ullen

trodde bloggandet hade blivit lagt på hyllan. kan man inte få se lite inomhusbilder på allt ni renoverat??

2008-08-20 @ 14:07:24
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tanken är att jag ska visa allt vi renoverat, men det har inte blivit av att jag tagit bra bilder än. Men det kommer tids nog.

2008-08-21 @ 18:53:50
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0