1999

         


I eftermiddags tog hela familijen en utflykt till IKEA. Ja, vi fick ju snällt åka till Kållered eftersom de bygger om här borta. Utbudet är minst sagt begränsat i Bäckebol.
Vi ska försöka få lite ordning i Josefins rum, och det snarast. Jag har hållt på att röja där inne nu ganska så rejält den senaste veckan. Bla har datorn som stod där (provisoriskt) fått flyta ut till sin riktiga plats i hallen. Jag har rensat bland massa kablar och annat som verkligen bara har drällt där inne. Än är det inte klart, men vi räknar med att bli klara i helgen så att hon kan flytta in då. Det funkar inte att han henne kvar i vårt somvrum på nätterna. Hon vaknar av allt. Inte minst av att Alexander kommer in, vilket händer i princip varje natt.

Så nu har vi varit på IKEA o shoppat lite prylar till Josefin. Hon får leva med den mörka hemska tapeten ett tag till, så saker och ting kommer att skära sig lite där inne i hennes rum. Men det får gå. Vi får tapetsera så snart som möjligt. Så länge får vi sätta upp lite hyllor på väggarna och lampor och så. Vi köpte också en matta och en fåtölj (jag och David räknar med att bli sittandes där inne ett antal nätter framöver). Hon får en likadan fåtölj som Alexander har, fast med röd dyna. (Inte riktigt så skrikig i verkligheten som den ser ut på bilden)
Just nu får man ju 100 kr i presentkort på IKEA för varje tusenlapp man handlar för (om man är Familymedlem och har en kupong med sig). Innan vi gick till kassan gjorde jag en liten överslagsräkning på hur mkt det skulle gå på och kom fram till att vi skulle hamna på ganska exakt 2000, men ändå garanterat över. Vad förvånad och ställd jag blev när jag tittade på displayen i kassan och där stod 1999! Fick slänga med ett paket batterier också, så vi passerade 2000 och därmed fick 200 i presentkort med oss hem :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0