Arla morgonstund

Igår morse var vi vakna vid 4-tiden i vår familj. Alexander vaknade av en elak hosta som inte ville ge med sig, så det blev ingen mer sömn för någon av oss (Josefin lyckades en liten stund dock). Så efter ett tag efter att vi legat och först försökt somna om och sedan läst böcker så var det helt enkelt bara att gå upp... Det var lite väl tidigt för frukost, så det blev att softa lite framför TVn en stund tillsammans med Rorri racerbil, Postis Per, Thomas tåget och alla andra underbara program. Vid sådana här tillfällen hade man nästan önskat att man hade en TV i sovrummet. Tanken har väl börjat smyga sig på om vi ska ha det igen. (Var många år sedan vår sovrums-TV gick sönder, och sen dess har vi klarat oss utmärkt utan!)

Jag är dock kluven. Det är så skönt utan TV i sovrummet. Dock känns det som att det snart kommer att "krävas" en televisionsapparat till i vårt hushåll. 2 barn som ska slåss om vad man ska se och man själv som kanske också vill slänga ett öga ibland.. Har svårt att tro att det funkar med en då. Och var ska vi annars ha den. Köket går bort. Och barnens rum går absolut bort i ett antal år till. Då återstår bara, just det, vårt sovrum! Jaja, vi får väl se hur det blir.

Nu kom jag in på ett sidospår här, men i alla fall, här kommer ett par bilder från i går morse då :)


Hallå hallå, jag är vaaaaaken. Som alltid tidigt på morgonen!Alexander passade på att öppna dagens julklapp från Tomten (från adventskalendern).
Igår var det en söt liten bok om den blyga renen Boris :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0