Jeansshopping och BVC

Idag har Josefin varit på 5-månaderskontroll på BVC. Jag hade gott hopp om att hennes ätande, som ju kommit igång riktigt bra, skulle ge ett finfint utslag på vågen. Men nja... Visst hade hon gått upp (annars hade det varit skrämmande), men inte så mkt så att kurvan pekade uppåt. Den snarare planar ut. Jag är dock inte så orolig, hon kommer antagligen "klättra" neråt och lägga sig på samma nivå som Alexander. Han ligger 2 streck under normalkurvan, hon ligger just nu mellan normal och strecket under. Men men, vår BVC-sköterska ordinerade ändå extra fett i maten. Jaja, säger jag. Vi får väl se hur mkt det hjälper. Hon är frisk och mår bra, är pigg och alert. Det är det viktigaste.
Aktuell vikt är hur som helst 6650 g och längden är 68 centimeter.

Just nu är hon dock inte helt kry. Hon har haft en faslig nästäppa i flera dagar nu. Det stör henne så mycket när hon ska sova. Stackars liten. Ikväll tog det över 2 timmar innan hon kom till ro. Hon känns lite varm också, kanske har hon fått feber. Det är inte konstigt, hon har fått sin andra vaccinationsspruta idag, den kan ge lite feber. Kanske får det bli en alvedon sedan när hon vaknar.

Förutom BVC-besök har jag pysslat och fixat lite här hemma. Jag slängde ett öga på Tradera (jag är lite periodare där), och hittade en jeansklänning och en jeanskjol som jag gillade. Så dem har jag budat hem till Josefin idag. Jag är ju som bekant inte väldens älskare av begagnat från människor jag inte känner. Men ibland gör jag undantag. Och jag kan säga att av de kläder jag köpte begagnat till Alexander när han var liten så var det många som verkligen blev favoriter. Annars försöker jag köpa kläder som är nya på Tradera.

I morgon är det jullunch på jobbet, så jag och Josefin ska ta oss en tur dit. Det blir årets första julmat för min del. Och sen blir det inget mer innan julafton. Jag hoppas att Josefin ska vara på ett strålande humör och tycka att det är kanonkul att titta på sin mamma som äter godsaker. I bästa fall sover hon förstås. Jag ska verkligen försöka tajma det så. Men förmodligen funkar väl inte det då nä....

Kanske borde man lägga sig nu, kan vara skönt med lite sömn innan Josefin vaknar och bestämmer sig för att vara vaken i ett par timmar. För så har det varit de senaste nätterna.

Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0