Julgran

I år har det hänt något nytt!
Vi har en riktig gran. För visst är det ändå rätt så trist med plastgranar. De är för perfekta lixom. Vi har ändå haft en plastgran i flera år, och den är jättefin (för att vara oäkta). Men i år blev vi lite wild & crazy och idag åkte David och Alexander iväg o köpte en levande sak med barr på. Vi får se hur länge de sitter kvar :) Vi ska göra vårt bästa för att ta död på den efter jul, så att man inte behöver ha den kvar för länge! (En gång när jag var liten hade vi granen kvar hemma till min födesledag om jag inte minns fel. Den trivdes så bra och satte nya skott... Denna granen ska inte vara kvar så länge!)

David var ju även tvungen att köpa en julgransfot. Jag hade lixom tänkt mig en vanlig klassisk grön i past med röda "fötter". Men nädå, han har gjort, som han själv säger, en investering! Nu har vi en julgransfot i 500-kronorsklassen som är sååå bra enligt honom. Nu gäller det att köpa gran varje år också då ;)

I morgon ska trädet tas in i huset och kläs med kulor och glitter. Då är det upp till bevis för den fantastiska julgransfoten som tydligen ska vara såååå smidig att montera. Jag återkommer med rapport och blid på granen (som enligt David är kanonsnygg, själv har jag ju inte sett den än eftersom den är i nät).

Tills dess får ni hålla tillgodo med hur vår (plast)gran såg ut för 2 år sedan. Förra året hade vi ingen gran, vi hade bara flyttkartonger.... :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0