Nedräkning till julmaten, del 6 - Leverpastej

Vi hinner med ett sista litet tips innan julmaten ska fram på bordet :)

Tänkte berätta hur man med enkla medel piffar upp vanlig tråkig leverpastej. Vi brukar ha vanlig bakad leverpastej på vårt julbord. De kommer vi att ha i år också. Ibland har vi paté också, men den hoppar vi över denna julen. Dock hade jag överbliven leverpastej i frysen, vanlig gräddpastej typ. Den har jag nu fixat till genom att röra den mjuk och hälla i en skvätt sherry och lite vispgrädde. (Funkar säkert bra med typ portvin eller konjak också). Det blir så gott!!!

Detta fick bli sista tipset, fler hinner jag inte med nu. Det är dax att fira jul!!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0