Shoppar till köket

Vi håller som bäst på att köpa hem allt till vår lilla köksrenovering. Idag har vi varit och beställt tapet till köket. Den är ganska så stormönstrad... men jag hoppas ändå att man ska uppleva den som "diskret". Den kommer från Midbec. Jag visar inte vilken det är, det får ni se sedan när det är klart ;)

Utöver tapet har vi beställt kakel som ska hämtas ut någon dag. Det ligger och väntar på oss på Höganäs kakel. Det är ett svart matt kakel som är ca 5x5 cm stort. Vi hoppas att det ska bli häftigt.

Vi ska även beställa en köksfläkt, antagligen denna. Och ny lampa i taket, det blir en Cato med 5 spotlights. Ja, och så nya bänkskivor och diskho (från IKEA), och blandare. Det mesta nytt helt enkelt, men själva skåpstommarna behåller vi. Luckorna ska ju dock målas om eller om vi köper nya, vi har inte helt bestämt oss. 

Golvet får ligga kvar. Inte för att det är snyggt med en plastmatta föreställande kork. Men den är så praktisk ;) Man ser inte någonting på den. Man behöver aldrig städa! Samma snygga matta ligger i hallen. Därför byter vi inte i köket nu, utan golvet byter vi i hallen och köket samtidigt sedan. Någon gång... i framtiden. Jag vill ha klinker, vi får se om jag får igenom det i köket!

Och för er som eventuellt har lyckats missa (alt. förträngt)
hur fantastiskt snyggt det är i köket nu, här kommer en liten reminder:

Snart ett minne blott! (Förutom vår nya spis då!)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0