Tjata!

Det är inte utan att man blir lite full i skratt ibland. Det poppar ur saker ut Alexanders mun som man inte har hört innan, och absolut inte vet var det kommer ifrån.

Häromkvällen när han låg i sin säng för att sova hör man honom säga "Inte sova! Orättvist!" Detta upprepades gång på gång. Jag och David funderade lite på vad det var som var så orättvist. Själva skulle vi tycka att det hade varit jätteskönt att få gå o lägga sig :)

När han pratar i telefon säger han inte så mkt. Dock har han fattat hur man avslutar ett samtal... Först säger han hej då, sen tar han telefonen från örat och håller den som en walkie talkie och säger "Klart slut!"

Idag fick vi oss ett gott skratt, grannen och jag. Hon stod i hallen o höll på att ta på sig efter att hon o lillkillen hade varit här o lekt en stund. Alexander busade och kastade en av sina skor på henne. Det är givetvis inte acceptabelt och jag försöker med bestämd röst få honom att förstå detta. Vad kommer ur munnen då? "TJATA!" Och så världens goaste smajl på det...
Det har jag aldrig hört innan och grannen blev så full i skratt. Jag fick riktig svårt att hålla mig (det var ju trots allt en allvarlig situation och inget som skulle skojas bort) och tillslut gapflabbade vi båda två. Nattningen ikväll var en seg historia. Och ordet tjata upprepades många gånger... Så nu har han väl fått det på hjärnan.

Var får de allt ifrån?


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Från mamma och pappa! blink Ur Eriks mun kommer det fulare ord än "tjata". Han "svarar också i sin telefon och säger -Hej hur mår du? Åfan!. Vem kommer det ifrån? pappsen...

2008-12-17 @ 07:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0