Underbar känsla

Just nu i denna stund ligger Josefin och sover sin middagvila i sitt eget rum :) Det är premiär för henne att sova där inne. Och jag tycker det känns underbart. Nu är det förhoppningsvis slut på struliga nätter när hon vaknar av oss och Alexander stup i kvarten. Men såklart kommer väl massa andra "roliga" saker istället. Så att vi kommer att få sova på nättterna, det tvivlar jag på. Men vi hoppas iaf på att det ska bli bättre.

Och dagen till ära fyller hon ju dessutom 5 månader. Statusen för henne just nu är att hon för det mesta är pigg och glad. Lite gnällig när hon är trött o hungrig, men det är ju inte så konstigt ;) Hon äter rätt så bra nu, vi drog igång smakisar direkt vid ca 4 månader (eftersom hon vägrar flaskan och hela den biten, men det vet ni ju nu!) och nu äter hon fulla portioner med gröt morgon och kväll, samt ganska mkt mat vid lunch och även middag blev det igår faktiskt. Så det känns skönt! På tisdag är det dax för nytt besök på BVC så då får vi veta om det givit ngt resultat på vågen. Jag hoppas det!

Nu måste jag väcka Alexander, nu får han inte sova mer. Jag återkommer med bilder på Josefins rum blev. Det är inte helt klart än, lite mer saker som ska upp på väggarna.

Ha en härlig Lucialördag!


5 månader idag!
Kan jämföras med
hur hon såg ut för en månad sedan!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Karin

Åhh söta-gos!!! Saknar henne! Saknar er alla! Kramar!

2008-12-13 @ 20:55:55
Postat av: David

Brås på sin vackra mor helt klart :)

2008-12-15 @ 08:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0