Äntligen fredag!

Ja, i morgon är det fredag igen. Underbart, bästa dagen på veckan, och speciellt denna fredagen eftersom jag är ledig. Har inga planer alls faktiskt, vi hoppas på fint väder så att jag o Alexander kan hitta på något kul.

image551Idag är det alla hjärtans dag. Så just nu sitter förmodligen väldigt många par runtom i landet och äter god middag med varandra. Och är sådär extra kärleksfulla. För mig är det torsdag, vilken som helst. Jag visar gärna att jag älskar min man, min son, mina vänner och närmaste familj, men jag behöver inte en speciell dag för det. Det gör jag hellre när jag känner för det och inte när handeln har ett komersiellt jippo.
image553
Idag har jag o David varit på banken och diskuterat våra huslån inför att vi tar över nya huset om ett par veckor. Så nu vet vi hur vi ska dela upp lånen och hur mkt som ska låsas och vad som ska ligga på rörlig ränta osv. Vi kommer att få lite dyrare boendekostnad framöver, vi har ju köpt ett dyrare hus, men vi ser också att vi kommer att spara in en hel del pengar på t ex jobbresor och en del annat. Så det kommer säkert att bli kanon :)


Idag har jag dessutom fått glada nyheter, 2 gånger om dessutom!!!
Två små tjejer är födda, så roligt.
Fick ett mail från Susanne o Emil i vår föräldragrupp där de berättade att de fick de en dotter i tisdags.
Och så har Madelene på jobbet fått en dotter idag. Hon jobbade så sent som igår!! Men i morse kom hon inte och i eftermiddags fick jag veta att hon blivit mamma.
Stort grattis till er nyblivna föräldrar!!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helene

Halloj,
Kan meddela att Maria fick en William igår kväll så två ICA-bebisar föddes på Östra på alla hjärtans dag :o)
Ha en riktigt mysig helg med familjen!

2008-02-15 @ 12:51:45
Postat av: Jessica

Hej! Såg dig på BVC... eller jag antar att du var på MVC. Hann inte heja och sen av sen slump hamnade jag på din blogg. Då måste jag ju få säga hej och grattis till bebis i magen! När är det dags?
Kul att Susanne fått en tös, jag träffade henne på MVC i augusti, någon dag innan jag skulle föda minns att hon sa bf i februari. /Jessica med Seth jan 06

2008-02-18 @ 11:37:27
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0