Det närmar sig...

Idag har vi blivit ägare till ytterligare ett hus :) Så just nu äger vi (läs banken) 2 hus... Ja, för en dryg vecka i alla fall. Sen är vi av med detta som vi bor i nu.

Allt gick i alla fall som det skulle på banken och vi skrev på minst tusen papper kändes det som.
Sen åkte vi direkt till Kärra för att börja jobba. Tvättstugan ska få en totalrenovering och det skulle börjas direkt. Tommy som hjälper oss med jobbet kom strax efter oss och vips var det en elektriker där också o planerade elen och sen kom en rörmokare o kopplade loss vattenberedaren... På ca 2,5 h var allt ute, vattnet tappat och plastmattan väck... snabbt jobbat! Nu ska det läggas värmegolv, helkaklas, och in med ny skåpsinredning. Det kommer att bli riktigt bra! Vi får leva med endast kallvatten i kranarna ett tag, men bättre det än inget vatten alls som befarades.

I morogn ska vi iväg o handla en hel del, det blir en del flängande. Det är kul, men tar ju lite på krafterna också. Alexander är dessutom jätteförkyld och inte alls så pigg o glad. Så han får vara hemma hos mormor istället.

Vi tog lite bilder i huset, men kameran ligger kvar där, så tyvärr... det blir ingen bildvisning idag. Det kommer komma lite bilder efter hand här sen istället. Roligare att visa hur det ser ut när vi fått lite ordning på tillvaron.

Nu är det fredag kväll och vi ska slappa framför TV:n och kolla Lets Dance om en timme. Om bara Alexander vill somna också... Han är trött, men hostar så. Stackas älsklingen...

Ha en härlig helg alla, nu kallar tvättmaskinen, dax att hänga tvätt...

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0