Flyttkaos

NU!
Nu börjar det märkas att vi bor i ett flyttkaos. Igår och idag har vi varit riktigt effektiva och styckat vårt hem bit för bit i mindre delar och packat i lådor och fixat o grejat.
Nu är det inte bara innehåll i skåp som packats utan lite mer synliga ting, vilket såklart påverkar hela hemmiljön. Nu är gardinerna nere, fönsterlamporna borta, tavlor nere från väggarna, det står halvfulla kartonger och säckar lite här och var. Dräller verktyg och lite allt möjligt. Men det känns skönt att vi är på g.
Igår var vi även ute en sväng och bestämde oss för vilken tapet vi ska ha i vardagsrummet. Vi beställde den dock inte, för vi fick veta att det är kamapnj på den fr o m måndag (25% rabatt). Så jag får ringa i morgon o beställa. Det är inte bara att köpa tapet... alltså, man ska veta vad man vill ha också. Vi var helt inne på en mönstrad fondvägg och sen en mer diskret omönstrad tapet till resten av väggarna. Men det slutade med att vi skippade fonden och köpte en mönstrad tapet till hela rummet, dock väldigt svagt mönster, så vi hoppas att det ska bli finfint.

Efter tapetval åkte vi vidare till Bratells och beställde vårt sideboard till köket. Skönt att få det gjort. Vi valde ju mellan två olika där, ett lite högre och ett "normalhögt". Vi valde det vanliga, det lite högre var jättesnyggt det med, men det kändes som att det kan ta lite väl mkt rymd från köket. Vi får vänta ca 3 veckor på det, men det gör inget, då hinner vi flytta in och installera oss någorlunda. Köpte även klädhängare, krokar och galgar i ek till hallen. Nu ska vi bara hitta ett skoställ också.

Nä, nu är det kvällen och jag ska sova. I morgon blir en lång dag. Vi har väldigt mkt på jobbet just nu och i morgon är vi beodrade övertid. Så jag kommer hem sent... Hade varit bra om man kunde sova över på jobbet istället. Vad är det för vits att köra 5 mil hem för att sova och sen gå upp kl 5 nästa morgon och åka 5 mil tillbaka igen.... ?

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0