Långkok

Idag har vi ättit riktig söndagsmiddag. Det blev en Fransk lantgryta. Jag såg receptet i senaste numret av Buffé och tyckte att det var en smart idé att göra färdiga grytbaser att ha i frysen och sedan bara kunna ta fram o smaksätta. Det fanns 4 olika alternativ i tidningen. Jag valde ett av dem, men alla låter goda, så de övriga ska också testas :)
Nu frös jag aldrig in något, för jag hade bara en köttbit på 1 kilo hemma, men det blev i alla fall en mycket god gryta av det. Rekommenderas varmt!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Karin

Ååhhh, du är såå duktig Caroline! Dela gärna med dig av lite husmorsenergi till mig, tack! Kram :-)

2008-02-04 @ 19:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0