Nya köksmöbler

Okej, då har shoppingen inletts på allvar. Ja, inför flytten alltså.
I veckan var vi iväg med Tommy som ska renovera vår tvättstuga. Då köpte vi kakel, klinker, värmegolv, och MASSOR av saker som jag o David inte har en anining om vad det är.... Men Tommy vet vad som behövs (tack och lov!) Han beställde o vi får snällt betala :D Allt står redan packat o klart på en pall på lagret hos Interkakel, men vi ska inte hämta det än. Notan går väl på si sådär 17-18 000. Och då kostade kakelt under 5000.... snacka om att allt man inte ser kostar!! Men vi får det varmt o gott om fötterna :)

Igår var vi på nästa shoppingrunda. Nya köksmöbler står också på inköpslistan. De vi har nu har vi/jag haft i 9 år, de börjar kännas lite vissna. Och jag är väldigt trött på färgen (körsbär) som skär sig mot det mesta i färgväg.... (Dukar, gardiner och sånt) 
Nu har vi beställt ekmöbler, ett rejält bord och 6 stolar. Vi ska även hitta en skänk att ha till detta, men det sprang vi tyvärr inte på någon riktigt snygg igår. Vi var på några olika ställen och kollade, men det slutade tillslut att vi köpte detta på Em. Vi hade dock en annan mkt stark kanditat från Chilli, och jag är fortfarande kluven.... usch, gillar inte det där, tänk om vi valde fel?

Idag ska vi på tapetjakt till vardagsrummet. Vi får se om vi hittar något snyggt. Vet inte alls vad vi vill ha.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Skitjobbiga problem...

2008-02-03 @ 10:47:31
Postat av: Caroline

Ja, verkligen ;)

2008-02-03 @ 13:38:06
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0