Bortskänkes

Idag har vi haft en röjardag jag och David. Alexander har varit hos farmor o farfar en stund, det tyckte han var kul :)

Vi började i förrådet och efter en timme var vi klara. Kändes effektivt o bra. Nu är hela garagegolvet fullt med massa skit som ska till tippen. Snarast! Eftersom vi dels vill bli av med det, men vi vill ju också gärna kunna köra in bilen... (Förstår mig verkligen inte på folk som har sina garage som någon slags soptipp/förråd o låter bilen stå ute, helt ologiskt!)

Efter lite lunchfika tog vi tag på insidan. En röjning på vinden där allt som vi inte ska ha kvar åkte ut i garaget det med. Egentligen är det en hel del saker vi slänger som är fullt funktionsdugliga, men alltså... Hur mkt ska man orka engagera sig... Vi har lite möbler som ska hamna på Blocket snarast. Se om ngn vill ha, annars blir att försöka få hit Myrorna eller någon som vill ta dem.

Bortskänkes
Efter lite röjning i diverse skåp tog jag tag i min lilla samling av skönlitteratur. Den har inte blivit läst kan man säga. Jag hade några år där i början av 2000-talet då jag tyckte att det var super att köpa massa böcker billigt på bokrea. Tyvärr hade jag inte så stora krav, så nu har jag massa romaner o en o annan deckare eller vad det kan klassas som, som jag skänker bort till den som vill ha. Typ 4 IKEA-kassar fulla....

Någon som vill ha böcker?? Säg till!
Avhämtning här hemma gäller!!

Har även några årgångar av Allt i Hemmet och Hus & Hem, samt lite trädgårdstidningar (Allt om trädgård och någon anna jag ej minns namnet på nu) om det är någon  som vill ha o läsa. Inredningstidningarna är från typ 2004 och framåt.

Vill du ha tidningar??? Kom förbi o hämta.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Du är mer än välkommen att röja ut vårt garage och källare, du verkar vara bra på det;) jag skulle helst vilja ha hit en container och bara hiva ut allt vi inte ska spara... vi har tex köksinredning från 40-talet i garaget, på väg till tippen, fast dit har det inte kommit på 2 år, HEEEEEEEEEEEELP!!

2008-01-21 @ 20:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0