Inte friskt, men bättre :)

image548Nä, att jag inte är helt frisk än kan man ju konstatera. Men idag är jag i alla fall på benen ibland emellanåt. Känns skönt. Dock är ju inte kroppen med på samma sätt som den borde. Men vi (jag och krabaten i magen) är på återhämtningsvägen och samlar så mkt kraft det går här. Tur att man inte åker på det här för ofta. Var många år sen sist som jag var magsjuk. Så nu räknar jag med att det ska dröja si sådär 5 år till nästa omgång. Vågar man hoppas på det när man han barn på dagis?

Ligger och vilar mig mellan varven här och läser nya numret av Allt i Hemmet som David hade med sig hem igår :) Lite komiskt nästan, här skriver jag i ett inlägg för ett par dagar sen att jag vill bli av med massa tidningar, och så kommer det hem en ny :) Fast det är förstås en annan sak... Nya tidningar man inte läst förut är ju precis det - NYA. Så snart kan jag nog ge det här numret vidare också. Fast lite inspiration till vårt nya hus har jag ju hittat förstås. Tex en snygg spisfläkt jag kan tänka mig... Och kökskakel... fast det går nog David inte med på, det är cerise!! :D Underbart om ni frågar mig!

Passar på att visa mina fina blommor som jag fick igår. Kunde inte njuta av dem så mkt just då, men nu kan jag ligga på soffan o njuta hela dagen om jag vill :)

Hej sålänge!

image547

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Bläh för v.kräksjukan - stackars dig hoppas att du är ok snart! Hur gick det med huset, är det sålt nu? Hoppas magen växer och att lillprinsen (och storprinsen:-)) mår bra. VI hörs./Malin

2008-01-23 @ 19:28:21
URL: http://molea.blogg.se
Postat av: Caroline

Ja, suck... Men nu mår jag bättre, dock har aptiten inte riktigt kommit tillbaka. David däremot har tagit över min plats i sängen. :( Jadå, huset är sålt och allt gick bra :)

2008-01-23 @ 19:53:58
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Helén

Grattis Carro! ja inte till vinterkrälsjukan då... men väl till födelsedagen såhär lite i efterskott

2008-01-24 @ 07:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0