Matt födelsedag

Jaha, då är det bara 1 år kvar till 30. Just nu i skrivande stund är det nästan på minuten 29 år sedan jag föddes. Och här ligger jag hetl utmattad av en släng av vinterkräksjuka. Den anlände som ett brev på posten igår när jag åkte hem från jobbet, och sen dess har jag inte lämnat sängen, typ. Fast just nu har jag förflyttat mig till soffan en stund för att få lite miljöombyte och hoppas på att ryggen ska sluta värka.

I morgon hoppas jag att jag ska kunna vara på benen, iaf korta stunder, så att jag kommer igång igen. Just nu är det inte att tänka på. Ja, som sagt, roligare födelsedagar har man ju haft.

Annars rullar väl livet på som det ska. Igår skulle vi köpt kakel, klinker och annat till vår nya tvättstuga som ska renoveras direkt när vi får huset den 29 februari. Men det fick ju ju blåsa av då... Vi hoppas att vi kan ta det till helgen kanske.

Tyvärr blir detta ännu ett bildlöst inlägg. Vu har varit lite dåliga med kameran på senaste tiden. Ska försöka se till att det blir bättring.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0