Shoppat loss i Ullared

Idag åkte vi söderut, Lina och jag. Vi har varit i Ullared och besökt det stora billiga varuhuset. Fast om det är så billigt vet jag inte, hade jag stannat hemma hade jag varit närmare 4500 kronor rikare nu ;) Å andra sidan har jag köpt massor av nödvändiga saker, och några mindre nödvändiga...
En hel del bebissaker blev det såklart (även om vi har massor så är det ju kul att ha lite nytt). Och så lite saker till hemmet och lite kläder och en hel del leksaker till Alexander. (Börjar bunkra inför jul redan nu :))

Dagen började dock lite kaotiskt. Först försov vi oss hela familjen. På ngt vis har vi lyckats sova förbi två väckarklockor som bör ha ringt... Jag vaknade 7.15 med ett ryck och rusade in i duschen. Vid det laget borde vi varit vid dagis o lämnat Alexander.... Vi kom iväg en halvtimme senare. Efter dagisläming var det dags att ta sig vidare mot stan, genom alla köerna. Släppte av David på jobbet och åkte sen vidare upp till Lina för att ställa bilen och sen åka vidare med henne.

När vi kom fram till Ullared någon timme senare var vi lite sugna på något att äta och startade shoppingen med en kaffe o macka. Vi hade tagit med oss kundvagnar fram till cafét och ställde dem utanför. Det skulle vi inte ha gjort... När vi kom ut igen var dem borta!! Vem sjutton stjäl två kundvagnar som är så gott som tomma? (Jag blev av med min vattenflaska).
Men men, det var bara att hämta nya och börja om... Sen gick shoppingen som smort...

I morogn står gardinuppsättning på schemat. Då kommer Davids mamma och vi ska sätta upp gardinstänger och gardinerna i sovrummet o vardagsrummet.
Jag borde även se till att få min väska packad... Den som ska med till BB alltså... Det skulle ju kunna bli akuellt närsomhelst nu o då är det bra att vara lite förberedd. Men jag har svårt att tro att det händer ngt före utsatt datum, och idag är det exakt en vecka kvar, sen går vi på övertid!

Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0