Kvällsgott

... som jag njuter av just nu :)Och så har ännu en dag bara "försvunnit"... Tycker inte att jag hinner med någonting. Och då gick jag ändå upp kl 7 idag, just för att få något gjort. Hade en tid hos barnmorskan kl 10,30, så fram tills dess tog jag det mest lugnt. Efter mitt besök hos BM åkte jag till Sävedalen en sväng, och sen tillbaka till Hising Island för att handla mat på Coop. Det är skönt att kunna gå i lugn o ro när man handlar (det kan man inte när Alexander är med...). Men det tar sin tid att handla på stormarknader. Jag sakanar vår ICA Kvantum som vi hade i Lerum. Här i närheten finns ingen optimal mataffär. Det är Coop eller ICA Maxi i Kungälv. Jag hann inte mer än att komma hem o lassa in all mat i kylen så var det dags att gå o hämta på dagis. När vi kom hem Alexander o jag sprang vi på grannen och vi bestämde oss för att dejta vid sandlådan. Så sen var vi ute i någon timme o lekte innan David kom hem.

Nu kollar David på fotboll här. Jag försöker överleva ljudvolymen och allt skrik. Man får lätt panik av att höra på skiten.
I morgon har jag en dag hemma igen, David tar bilen eftersom han ska till Skatås och träna efter jobbet. Min söta pappa kommer antagligen hit och ska slipa ren vår dörr till soptunnan o elskåpet från rost så att vi kan måla den sen.

Bye bye!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: helén

Haha, bra att det finns någon mer som dissar fotbollen, hade knappt koll på att det var nåt vm/em7sm igen;))går du över tiden igen nu;) hör gärna av dig sen. Vi har det bra, Emilia är 6 månader redan..

2008-06-19 @ 11:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0