Dagens shopping

Har varit på Backaplan en sväng idag. Det är vekligen ett stycke tragiskt ställe på jorden. Men men... Ibland är man "tvungen" att åka dit. Men jag kan inte påstå att det är direkt trevligt eller inspirerande att gå omkring där.

I alla fall, jag var på jakt efter en andventsljusstake för blockljus eller ett snyggt avlångt ljusfat eller nått. Hade hoppats på att det skulle finnas på typ Chilli, men icke. Några saker kom jag dock hem med i alla fall ;)
Några nyttiga och några mindre nyttiga :)

Josefin fick 2 pyamasar. Stackarn får ju fötter som istappar på nätterna, så nu har jag köpt två till med fötter på. (Nä, sockar funkar inte, dem sparkar hon av på nolltid).

Vår sodastream har fått två flaskor till. Vi hade bara en flska kvar här (jag tappade den andra i golvet så den sprack...smart!) och det är för lite. Då kan jag inte kyla nytt vatten i omgångar som man kan bubbla sen :) Men nu ska det bli ordning på vattendrickandet igen :)

Och så årets glögg slank med hem också. Den låter jättegod! Blåbär! Vill testa genast, men det är inte lämpligt eftersom jag ska köra bil snart. Köpte även en flaska vanlig vinglögg. Den funkar i alla lägen.
Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0