Duktiga tjejen

Josefin är så duktig! Hon vet precis hur man gör för att hålla mamma och pappa vakna på nätterna. Och eftersom vi älskar henne så mycket så är vi så glada att vi får umgås även nattetid ;) Ett par timmar minst, nästan varje natt i flera veckors tid. Helt underbart! Ibland kl 01-03 eller kl 02-04. Favoriten är såklart när hon vaknar runt 04-05. Då kan man vara rätt så säker på att man får henne att somna om preciiiis innan det är dags att kliva upp på riktigt. Det är kanon, då behöver man ju aldrig vara sådär trött och seg som man är när man blir väckt av klockan. Man är redan "up and running". För det är precis det vi är! Uppe och springer alltså :) Hoppas inte grannarna vaknar av vårt nattvandrande i hallen.
Men som sagt, det är så härligt, vi får extra med gosig tid tillsammans.

Josefin har fler fina egenskaper. Hon vet exakt när man tänker lägga sig och vila en stund. (Eftersom vi umgås så mkt på nätterna så behöver jag ibland ta en siesta på dagarna). På något underligt sätt så känner hon av i sömnen att min kropp intar liggande position, och därmed slår hon upp sina blå. Tjejen har tajming! Inte alla som fixar det redan vid 4 månaders ålder.

Dessutom vet hon när vi pratar om henne. Både i vaket och i sovande tillstånd. Hon till och med vet när man tänker saker om henne! T ex om vi ska äta middag och hon sover, yttrar man ens orden eller tänker tanken att det är lite skönt att hon sover så man kan äta i lugn och ro så kan man vara säker på att inom 5 minuter är hon vaken. Om hon liggger nöjd i gymmet på golvet och sysselsätter sig själv en stund bör man ignorera alla somhelst funderingar på att yppa ett endaste ord om att det är skönt att hon är så nöjd där på egen hand. Då vet man snart vem som börjar gnälla :)

Som sagt, Josefin har finfina egenskaper. Och vi älskar henne massor, precis som hon är!


Just nu, fantastiskt nöjd och glad ligger Josefin och pratar
med dunderhonungen :) (Ni skulle höra henne)
Fast det vågar jag ju egentligen inte skriva ;)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Ja hon är bäst! :)

2008-11-20 @ 15:41:38
Postat av: Helén

Anar en lätt ironisk ton här... hoppas jag!! Gaaah, jag vet precis hur det är. Allra roligast är ju när den store vrålar på natten pga av någon dröm och väcker den lilla, det ska ju självklart inträffa när sambon jobbar natt;)) Som sagt, jag vet hur otroligt underbart det är att trava omkring på nätterna, inte längtar man efter den sköna kudden ett endaste dugg inte..

2008-11-20 @ 21:22:32
Postat av: Caroline

Ironi? Kanske det ja ;) Ja du, det kan inträffa det mesta mitt i natten. Dock har jag faktiskt fått sova i natt utan att behöva nattvandra. Fantastiskt!

2008-11-21 @ 07:32:32
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0