Ett ryck

Idag har jag varit på en liten utflykt helt för mig själv. Inte så lång iofs. Men det var skönt att slippa ha koll på barnen i någon timme. Jag var först på plantagen för att inhandla lite granris, tallris och en cypress (eller vad dom heter, en en alltså). Granriset ska upp på altanräcket och sen belysning på det. Enen ska ner i en kruka och så i med ljusslinga där också. Tallriset ska vi bla ha här inne i vår kopparspann. Börjar ju bli dags att få ordning på adventspyntet nu så att det är klart till nästa söndag.

Efter plantagen åkte jag till Net on net för att köpa ny patron till vår Soda Stream (Äntligen kan jag få bubbelvatten igen, det är hemskt att vara utan!) Skulle ha köpt fler flaskor till den också, men dem var ju givetvis slut :(

I eftermiddags tog David en promenad med barnen och jag gick ut för att börja fixa med granriset och det andra. Jag kom dock aldrig så långt, för jag fick ett ryck ute i förrådet. Så jag packade upp alla 10 bananlådorna som vi hade ouppackade där (ja, sen flytten alltså, pinsamt jag vet!), organiserade lite på hyllorna och sopade rent och fixade. Så nu kommer man till och med in. :) Vi har ju vårt brevinkast rakt in i förrådet, så det är ju trevligt om man kommer fram till sin post utan att behöva klättra över gräsklippare, barnvagnar, trehjulingar, vattenkannor och mycket annat varje dag!
Gransriset får helt enklelt komma upp i morgon istället!

Så nu har jag 10 bananlådor ute på annons om någon vill hämta dem. Annars åker de med till tippen i nästa vända.

Det är lördag kväll och Alexander sover. Skönt, både för honom och för oss :) Josefin är lite "otajmad" idag, så hon är inte speciellt trött än. Men snart hoppas jag att hon kan lägga sig också.

Sen blir det att slappa i soffan och kolla på TV!

Ha en trevlig kväll!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0