"Smidigt" att fota digitalt?

Nu har jag äntligen beställt foton!! Jag är verkligen ingen bra förebild när det gäller att ta tillvara på alla bilder på barnen och framkalla foton med jämna mellanrum. Det resulterar i att det blir ett megajobb när man väl tar tag i det. Men nu, nu är en leverans på över 400 bilder på väg hem till vår brevlåda. Det är över 2 år sen vi beställde foton sist. *skäms*

Frågan jag ställer mig är om det är så smidigt att fota digitalt? Det blir sååå mkt merjobb. Först tar man tusentals bilder som man lägger på datorn. Sen ska man gå igenom o sortera och bestämma vilka man ska ha. Sen ska dessa bilder laddas upp på någon foto-sajt där man kan beställa papperskopior. Sen ska man lära sig hur deras tjänst fungerar (eftersom jag gör detta så sällan så glömmer jag ju mellan varven, samt tjänsterna utveckals). Phu, det har gått åt många timmar denna gång, men det är ju mitt fel som sagt, hade vi beställt oftare och inte haft lika många bilder att gå igenom så hade det varit så mkt smidigare.
Och såklart vill man fota digitalt, möjligheten att välja de bästa bilderna är ju helt fantastisk! (Jämfört med att fota analogt alltså, och lämna in en filmrulle o framkalla bilder som kan vara riktigt kassa)

Nästa runda som behöver beställas snarast är bilder från vårt bröllop inkl bröllopsresan och Josefins dop. Det får inte gå två år till innan det blir av ;)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0