Universeum

I söndags gjorde vi en familjeutflykt till Universeum. Alexander har aldrig varit där tidigare och så tänkte vi att vi skulle testa. Jag fick ett tips om att man får rabbatt på deras Science pass (årskort) om man har Lisebergskort. Och det har ju vi :) Så nu har vi två årskort som gäller ett år framöver. Dessa kostade nu 260 kr styck, dvs det räcker att vi går dit en gång till så har vi "tjänat på det". Annars tycker jag Universeum är för dyrt och inte värt sina pengar (145kr/vuxen).

Alexander var helt inställd på att vi skulle spana på hajar. Grejen är bara den att han kallar typ enklaste lilla mört för haj, så när vi väl kom till den äkta varan och skulle gå igenom "tunneln" där hajarna simmar så var han jätterädd och ville inte alls titta. Men jag är beredd att hålla med honom, det är liiite läskigt faktiskt, när jag gick igenom där kom stora hajen och simmare skräckinjagande precis ovanför huvudet på mig :)

Tyvärr tog kamerans batteri slut när vi precis hade kommit dit, så det blev inte så många bilder tyvärr.Skulle ta en bild på fiskarna, men fick även med en spegelbild på resten av familjen :)
Detta är iaf exempel på hajar enligt vår son.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Rolig min på Alexander där i första bilden :P

2008-11-06 @ 14:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0