3 månader

Igår blev Josefin hela tre månader gammal. Det känns som vi haft henne "alltid", men ändå inte... Svårt att beskriva. Men tiden har gått väldigt fort i alla fall.
Detta inlägg borde ju kommit redan igår, men det hanns inte med. Jag var ensam med båda barnen hela dagen fram till kl 21 på kvällen. David jobbade över igen. Och regnet det bara öste ner igår, specellt på eftermiddagen, så någon promenad med granntjejen och hennes son blev det inte. Vi brukar annars försöka komma ut o gå varje dag efter att hon hämtat honom på dagis. Men de kom in hit o lekte lite istället. När det började närma sig nattningstajm fick vi farmor på besök som hjälpte till lite. Det är ju ett projekt att natta båda barnen samtidigt, det går ju att göra det ensam (såklart), men det är givetvis väldigt skönt att han någon mer här som hjälper till :)

Idag har vi varit på BVC, jag o Josefin. Det var en månad sedan sist. Och idag var det också dags för första vaccinationssprutan. Den var inte så poppis. Hon väger nu 5920 gram och är 63 cm lång. Hon har ju gått upp sen sist, men inte riktigt så mkt som hon borde. Så nu får vi se till att kämpa på med att lära henne äta flaska. Hon vägrar ju... Suck. En bestämd liten dam!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

här är en till som vägrar nappflaska, vi har fått hoppa över den helt o hon började med pipmugg för 2 mån sedan (då hon var 8 mån)....

2008-10-15 @ 09:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0