Snabb helgrapport

Sitter här i soffan brevid Alexander som kollar på Bollibompa. Vi har varit vakna sen kl 6 i morse, som vanligt med andra ord. Josefin har börjat vakna tidigt på morgonen. Sen ligger hon där brevid oss i sängen och snackar för sig själv. Det är jättegulligt, men inte då, vid den tidpunkten. Jag vill ju sova! Dessutom väcker hon sin storebror, som oftast ligger i vår säng på morgonen också.

Trots att det är söndag idag är det som vanlig vardag för oss. David har åkt till jobbet och betar av några av sina beodrade övertidstimmar. Själv ska jag försöka få lite gjort här hemma. Mamma och pappa kommer förbi sedan och hjälper till lite med barnen. Behöver komma iväg o köpa lite nya blommor till krukorna på utsidan. Nu börjar "chryssantemumbollarna" se aningen överblommade o vissna ut. Dags för lite ljung eller annat...

I går var vi hemma för det mesta, var iväg på Coop en sväng bara o hadlade mat. Det är ett litet projekt att få med hela familjen och handla. Vi ser nog rätt roliga ut, igår hade vi 3 "ekipage" att hålla ordning på; Kundvagnen, Josefin i sin vagn och Alexander som rusade runt med en kundkorg på hjul. Samtdigt ska man koncentrera sig på shoppingen, hålla Josefin nöjd (vilket innbär att hon inte vill ligga ner i sin vagn utan ska bäras) och se till att Alexander inte springer till väldens ände. Ja, som sagt, det är ett litet projekt, och det tar sin tid. Men det blir en utflykt i alla fall :D Som tur var slapp vi avstämning när vi checkade ut i kassan. Tack för det!

Nä, om man skulle återgå till jobbet, finns tvätt att ta hand om, och så hör jag att Josefin har vaknat igen.... Här finns att göra!

Trevlig söndag på er!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Anethe

tittade bara slumpmässigt förbi och fastnade...verkar som om våra barn är ungefär lika gamla.Ha det bra

2008-10-13 @ 14:00:18
URL: http://anethe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0