Ditten och datten

Hallå igen!
Alltså, min bloggnärvaro är inte på topp just nu, men det blir väl bättre någon gång igen hoppas jag.
Nu har i alla fall en ny kabel kommit från Dell. Så det går att sitta här med datorn i knät igen :) De hade dock ett intressant sätt att skicka det hela på. Först fick vi en avi att hämta ut paket på Posten (dvs ICA). När David skulle plugga in kabeln i väggen inser han att vi inte fått alla delar. Vi har fått sladden som går från datorn och till den stora "klumpen". Men inte resterande del som ska gå från klumpen och in i väggen. Som tur var hade vi ju kvar den gamla, och just denna del var hel. Men så ett par dagar senare kom ett brev med posten. Där kom resten... dvs sladden som fattades. Intressant.... Jaja, nu funkar det ju igen iaf :)

Alltså veckorna rusar iväg här, kan inte fatta att det redan är onsdag. Veckan har ju knappt börjat. Idag har jag och Josefin varit en sväng på Backaplan. Jag måste hitta något att ha på mig på dopet (som är nästa lördag). Men idag hade jag ingen lycka i affärerna. Det får bli en tur till Allum i morgon och se om det går bättre där.

I morgon ska jag även iväg o beställa blommor till borden (ja, till dopet alltså), och David ska spela bowling med korpgänget i Lerum. Han hoppar ju in där lite då och då när de är nån man kort. Just i morgon är det min käre far som bangar. Han är på Kielkryss med jobbet. Jag har bjuti hem oss till mamma på middag, så jag och barnen är där när David rullar klot i rännan ;)

Helgen är inte så himla planerad än, men egentligen hade jag tänkt ett Lisebergsbesök (sista helgen det är öppet, och vi har åkbiljetter kvar). Tror dock inte att vi hinner med det. Davids underbara arbetsgivare har beodrat massa övertid, så det blir förmodligen jobb hela söndag för Davids del.

Och så hoppas jag att vår nya matta dyker upp snart också. Sen börjar vardagsrummet äntligen bli komplett. Just nu har vi röd rund matta (IKEA PS) till inredning som går i rosa/cerise. Det är inte vidare snyggt. En svart matta med grå och vita inslag är beställd. Den röda mattan vet jag inte riktigt vad vi ska göra med. Hade en idé om att Alexander skulle ha den i sitt rum. Men det blir nog inte så bra. Det får bli tippen eller blocket (Alltså jag skulle ju aldrig köpa begagnad matta, men det finns ju folk som är kapabla till det mesta...) Egentligen älskar jag ju ju den här mattan o vill inte göra mig av med den, men så vet jag ju också att det är ingen idé att spara. Det som en gång åkt ut kommer aldrig in igen. Kan inte hålla på att samla massa skit på vinden. Då är det roligare att köpa nytt när man vill ha förändring.

Men barnen då? Jodå, de mår bra. Alexander börjar väl trivas lite bättre på dagis (förlåt Förskolan menar jag givetvis ;) ). Men jag saknar fortfarande Smörblommans förskola i Floda, tänk om vi hade kunnat flytta den med oss, då hade allt varit perfekt.
Josefin ägnar sig mest åt att äta och skrika. Haha, det finns inte en granne här som inte har koll på oss (antar jag). Eftersom hon skriker varenda gång man öppnar ytterdörren och är på väg ut med barnvagnen så vet alla när vi är på g :) Jag hoppas att skrikandet ska lugna sig snart. Försöker dessutom få henne att acceptera en nappflaska, hade varit skönt att kunna lämna hemmet någon gång - ensam. Men där har vi inte så stora framgångar. Snart har vi testat varenda nappflaska som finns på marknaden tror jag. Men nej nej, lilla fröken tycker inte att det är ngn hit. Jag kanske borde vara smickrad av att hon bara vill äta "mammas" mat, men njae. Jag skulle gärna avvecka ammandet lite nu.

Nu blev det en lång uppsats igen, och det är dags att avsluta...

NEJ! Just det, nu kom jag på. Jag måste ju meddela resultatet av mitt mailande med Lindex ang. strumporna (Se mitt inlägg om klädleverans) Ja, vad ska man säga. Lindex är väl inte kundvänligaste stället, men efter lite mailkonversation fick jag ett presentkort på 80 kr. Först ville de inte ge mig ngt, de beklagade bara att det stått fel på webben just när jag beställde. Jag hävdade då att jag skiter i vad det stod och inte stod på webben, på mitt kvitto står det 2-pack. Så jag gav att antal alternativ på hur de kunde kompensera mig på ett snyggt sätt. (Synd bara att de inte kan tänka själva, de borde givetvis erbjudit mig något som kompensation utan att jag skulle behöva punkta upp massa förslag för dem). Men men, jag får väl gå och köpa 2 par sockar till för de 80 spänn jag fick :)

Så, nu är jag klar för idag. Det blev gott och blandat här... Och ingen kul bild har jag tillgänglig. Ska försöka komma med lite bilder på hemmet snart, nu är vi nästan börjar bli lite klara med vissa rum.

God natt!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Shit vilken roman du fick till denna gång - inte dligt. Jag som är lite knäpp och gillar begagnade grejor även mattor letar efter just en sån röd från IKEA som ni har. Vill du sälja?

2008-10-11 @ 12:18:39
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja, det blev lite långt, trevligt att du orkade läsa iaf :) Mattan är nog till salu ;) Jag hör av mig på mailen!

2008-10-11 @ 19:54:55
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0