Aktiva dagar

Nu har vi haft två aktiva dagar och jag är helt slut. :)
Igår fick jag för mig att åka till Allum. Tänkte hitta lite saker till Josefins dop. Det behövs ju lite ljus och servetter och så. Och nya kläder till typ hela familjen.
Eftersom det är halvkul att gå där själv (ja, Josefin får ursäkta, hon är inte till så mkt sällskap än...) så ringde jag till Davids mamma och hörde om hon möjligtvis ville ta en tur med mig.
Vi finkammade varje affär som kunde tänkas ha fina servetter, men nä... Jag hittade inte något bra. Det får nog bli klassiska enfärgade. Lite kläder blev det dock. Byxor och skjorta till Alexander att ha på dopet. Och en skjorta och slips till David som han kan ha till sin kostym. Det blir kalas. Nu är det bara jag som ska ha ngt att dra på mig också. Och Josefin... För dopklänningen åker nog av ganska snabbt efter ceremonin tror jag.

Josefin fick även en overall av sin snälla farmor. Det blev den fina röda overallen på Polarn o Pyret. Vi tittade på några andra, men fastnade ändå för denna härliga röda klassiska overall.
När vi kom hem igen var det direkt iväg och hämta Alexander på dagis. Därefter var det hem snabbt och byta vagn. För vid halv tretiden är det promenadtajm. Vi har börjat ta promenad varje eftermiddag kl 14.30. Då hämtar grannen sin son på dagis, vi hänger på och sen går vi "hälsogången". En sliga runtom här som är 4,2 km lång. Det är skönt att få en promenad, och mycket trevligt att ha sällskap.

Igår kväll var jag helt slut. Jag somnade gott redan kl 20.45. Det var väldigt skönt. Så skönt så att vi tom försov oss til kl 7.30 i morse. Så det var snabba ryck att ta sig ur sängen och göra mig själv och barnen klara inför dagens aktiviteter.
Kl 9 lämnade jag Alexander på dagis och sen gick jag hem för att byta om lite. Därefter tog jag o Josefin bilen till stan för att träffa två av mina jobbarkompisar som också är mammalediga. Vi tog en fika på Språkcafét och gick sedan en sväng i Haga. Vi var inne på Villervalla och givetvis kunde jag inte motstå att köpa lite fina kläder. En klänning och en body till Josefin och en T-shirt till Alexander. Jag hade lätt kunnat köpa hela affären, så mkt fint, så härliga färger! Men jag sanasde mig och höll mig till dessa tre plagg. ;)

Efter att jag hämtat Alexander på dagis så gick vi hem och åt ett snabbt mellanmål innan det blev promenad med grannarna igen. Därefter blev det lek i sandlådan innan det var dags för middag och Bolibompa innan nattning.

I morgon är vi hemma o softar barnen och jag. Sen är det helg. Skönt! Får se vad vi ska hitta på, har inte bestämt något speciellt än.

Men nu är det dags att sova i alla fall. För om några timmar är det dags att vakna igen när Josefin tycker det är lagom för ett nattmål...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Olof Asserfors

Köpte du ingen "body" till David???

2008-09-19 @ 16:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0