Snabbrapport

Jag borde gå och lägga mig... Men iaf, här kommer en liten rapport.
Anledningen till min frånvaro i några dagar nu är främst att vår bärbara dator inte funkar så bra, så jag sitter inte sådär naturligt och käckt framför tv:n och kan blogga. Jag måste sitta här uppe på andra datorn. Det är sladden/laddaren till datorn som slutat funka, det typ "sprutar" elektricitet ur den (Davids sätt att beskriva det på för dell). Men iaf, vi har tydligen någon finfin garanti kvar på det hela och vi ska få en ny kabel med posten. Trots att datorn är snart 3 år. Tack för det dell säger jag bara. Fast vi har säkert betalt för det när vi köpte den, jag kommer inte riktigt ihåg vad vi köpte till för garanti då. Tur att Dell håller reda på det åt oss :)

Annars rullar det väl på här. Vi fixar vidare här hemma. Har fått upp lampor nästan på alla ställen där de ska finnas. Vi har fått tag på mattor till hallen här uppe. Vi hittade dock ingen matta till vardagsrummet, vi får leta vidare. Nu ska det bli ordning i lite hyllor och garderober och annat också.

Idag har det öst ner, för att uttrycka sig milt. Jaja, lite regn har väl ingen dött av. Tycker nog att vi haft en finfin höst ändå, många härliga dagar. Än så länge då ja...
Men två promenader i regent har jag lyckats få, för att hämta och lämna Alexander på dagis. Den hem var underbar. Jag hade med ett paraply. Det fick jag inte använda. Alexander skulle givetvis ha det, trots att han var klädd i fullt regnskydd från topp till tå. Han såg så söt ut där han gick och knappt orkade hålla uppe det stora paraplyet :) Hela gångbanan tog han upp. Vi mötte ju några barnvagnar på vägen, knappt att de kom förbi oss. Så lång tid som det tog att komma hem från dagis idag har det aldrig tagit tidigare. Typiskt att man skulle behöva uppleva det i ösregn!

Nä, sova var det ja... Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0