Familjens bästa vän just nu!

Vår bästa vän här hemma just nu är vår handsprit! Vi försöker få bukt med Josefins magsjuka,men det vill inte. Hon får inte behålla något. Stackars lilla älsklingen. Nu hoppas vi att resten av familjen klarar sig och att lilla sötnosen blir piggare snart.

Vi tog en liten promenad förut, hela familjen, så att Josefin fick sova gott i vagnen en stund. Det var skönt att komma ut, men inte alls lika varmt o gott som igår. Blåsigt och inte så mkt sol. När vi kom hem tittade dock solen fram.

Dags att återgå till tvätthögen... den växer snabbt när en person gjort av med typ 10 pyamasar och ett antal snuttefiltar och lakan på mindre än ett dygn! För att inte tala om hur många blöjor man har bytt...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ohh, era stackare... Jag lider med er. Hoppas att ni andra klarar er.

Postat av: carolina

Vi har alltid fått tipset att det enda som funkar mot kräkis är tvål och vatten handsprit fnk ej. Vet inte om det stämmer men vi har alltid klarat oss bra här i Floda...

2009-04-05 @ 19:41:01
Postat av: Ullen

Tänkte bara upplysa dej om att handsprit inte biter på Calicivirus. Alltså magsjuka. Det är tvål och vatten som gäller. God handhygien och byta handdukar och torka torka överallt. Sprit använder du till typ förkylningsvirus. Jag gick en kurs på jobbet och fick på näsan när jag ville sprita och sprita hela tiden.

2009-04-05 @ 21:45:50
Postat av: Helén

Usch stackars er, magsjuka är så jobbigt, hellre tusen förkylningar säger jag... hoppas det går över snart

2009-04-05 @ 21:47:51
Postat av: Caroline

Ojdå, där ser man. På Alexanders dagis spritar de barnens händer "hela dagarna", speciellt nu när det härjat vinterkräksjuka i huset. De menar på att det ska hjälpa, men jag vet inte. Skit samma, det blir väl knappast värre i alla fall :) Och än så länge är resten av familjen friska, men det vågar jag väl knappt skriva här... ;)

2009-04-05 @ 22:45:16
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Ullen

Kolla om de spritar för kräksjukevirus. Dä är de fel ute. Sorry.

2009-04-06 @ 20:32:06
Postat av: Anonym

Arbetar på infektion på östra och de riktlinjer som vi följer vid calicivirusorsakad kräksjuka är handtvätt med tvål och vatten följt av handsprit. Detta då spriten ej har fullgod effekt mot just caliciviruset. Vid andra virusorsakade kräk/diarresjukdomar räcker det med handsprit. Fast det är ju rätt fräscht att tvätta sig med tvål och vatten oxå om man torkat bebiskräk.... Tvätta på helt enkelt och stoppa inte händerna i munnen.. Kramis Linan (som klarat sig utan kräka hela säsongen -ta i trä!)

2009-04-08 @ 21:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0