Jättesnabbt

Måste skiva ett inlägg jättesnabbt här, för jag sitter i hörnet i soffan och dit räcker inte datorns strömkabel. Och batteriet på den här maskinen har lixom gjort sitt kan man säga... Hela datorn är rätt kass, men än så länge startar den i alla fall :)
Över till mitt ärenede.
Har inte så mkt roligt att skriva egentligen, men kan meddela att Josefin äntligen verkar vara på bättringsvägen. Idag har hon inte kräkts. Jippie. Det tog "bara" 3 dygn för kräket att upphöra. Aptiten är dock som bortblåst. Har gett henne lite snälla saker idag, men hon är inte så himla glad i blåbärsproviva, mototspuré, potatismos och andra finfina saker som sjukvårdsupplysningen tyckte var lämpliga. Lite skonsam gröt utan fibrer har dock funkat, så några skedar har det blivit. Och majskrokar :) Men det kan man ju inte leva på....

Mamma har varit här både idag och igår. Vi har väl inte varit fullt så effektiva som vi kunde ha varit. Men det tar ju lite på krafterna att ta hand om en kräksjuk liten tjej som inte vill vara ensam på golvet utan ska bli buren hela tiden. Föra att inte tala om hur mkt tid det tar att byta blöjor och kläder stup i kvarten.

Ikväll var jag en sväng på Coop o införskaffade lite påskmat. Vi har lite planer för helgen och nu har vi helt plötsligt 2 eventuella planer för påskafton. Antingen är vi hemma och har lite "knytis" med grannarna eller så åker vi till Tjörn o hälsar på hos Davids kusin med familj. Båda väldigt löst hängande än så länge... vi får se vad det blir :)

Nu får jag nog sluta, för datorn kan dö närsomhelst. Den är så trött så den har även slutat varna när batteriet är påväg att lägga av... spännande!

Natti natti!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0