Påsken - så blev den

Ja, som bekant så blev ju vår påsk lite omkullkastad. Såhär blev det:

Långfredag
Istället för grillning hemma hos mina föräldrar fick vi vara hemma. Min mage var fortfarande ur balans, men vi grillade själva på eftermiddagen. Det smakade himmelskt (finns det något bättre än grillat?). Magen tyckte dock inte att det var fullt så lyckat med grillad mat. :(

Påskafton
Vi skulle åkt till Tjörn och haft en härlig eftermiddag med Davids kusin med familj. Ätit gott och haft det trevligt, som man alltid har på Tjörn :) Men som sagt, vi var ju ur balans här....
Dock bestämde vi oss för att åka upp på kvällen, då kände vi oss lite bättre och det var mysigt att komma ut lite och vara med vid påskbrasan. Så ett tvåtimmarspass på Tjörn blev det i alla fall :)

Påskdagen
Middag hemma hos Davids föräldrar på eftermiddagen. Vi trodde först att detta också skulle bli inställt, men så bestämde vi oss för att den bode kunna bli av. Det vår skönt att komma iväg hemifrån och äta lite god mat. Vi går ju hem till dem på 10 minnuter, så det är lagom avstånd :)

Annandag påsk
Idag är första dagen som jag har haft någorlunda aptit över huvud taget. Så idag blev det påskmat :) Äntligen! Jag hade ingen ansjovis hemma, så det blev ingen jansson. Men vi gjorde potatisgratäng istället. Och så lite sill, kallrök lax, ägg, kycklingklubba, prinskorv och matjestårta!! :) Så gott. Nästan bättre än grillningen. Men man kan inte äta det för ofta!

Väldigt vad det blev fokus på maten känner jag. Men den är ju en stor del av påsken. För övrigt har vi njutit så gott vi kunnat av det härliga vädret. Idag har det tyvärr varit mest mulet och inte alls så fint som de andra dagarna, men vi har ändå varit ute och röjt lite. Tömt altanen på baksidan eftersom den ska rivas nästa helg. Vi har även planterat vinbärsbusken som jag köpte för ett par veckor sedan. Vi hade redan ett lämpligt hål i gräsmattan, det fanns där när vi flyttade in och användes förra sommaren mest till att slänga gräsklipp och vara "lekhål" för barn. Men nu står där en vinbärsbuske och den är inte till för att lekas med. Vi får se hur det går :)

Bilder från påskafton:

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Mia

Hi hi, ser att du anammat supermarkets nya maner här på bloggen. Vi kör stenhårt på "polaroidbilder" i bladet nu för tiden. :)

2009-04-18 @ 20:14:28
Postat av: Caroline

Ajdå.. det var ju inte riktigt så jag tänkte. Märks att man varit borta från jobbet en tid, när man inte har koll på "trenderna" :)

2009-04-19 @ 19:23:46
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0