Ren(are) bil :)

Nu har David precis varit iväg o tvättat bilen samt bytt däck. Det behövdes! Tvätten alltså. Om jag minns rätt tvättades väl bilen strax före jul förra gången. Så nu var den lite skiten, om man säger så. Just biltvätt är inte högprioriterat hos oss. Men vi får väl skärpa till oss kanske. Idag testade David ett ställe som de annonserat om i lokaltidningen. Där handtvättade de bilen för 99 spänn. Rent o fint blev det tydligen. Smidigt.
Sen åkte han till Toyota o bytte däcken. De hade någon slags "jippo-helg" och  bytte däcken på bilen för 100 kr. Överkomligt! Så nu är blien tvättad och däcken bytta för 199 riksdaler totalt. Ett kap om man frågar mig.

Egentligen betalar ju inte vi för att byta däck, det går rätt så bra att göra det själv. (Tycker jag, eftersom det är David som får göra det, haha). Men 100 kr kan det vara värt.

Nu ska blien bara städas invändigt också. Sååå tråkigt. Men det behövs det med. Problemet är bara att man måste montera loss barnens bilstolar o hela skiten, så meckigt! Vi får väl se när vi/jag lyckas klämma in detta lilla projekt.

Dax att servera lunch!

Ha det gott i vårsolen!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0