Så fula!

Igår när jag var på Coop köpte jag det som ändå måste klassas som väldens fulaste skor. Jag har, ända sedan dessa plastbitar lanserades, varit helt på det klara med att ett par sådana ska aldrig figurera i vårt hem. Men jodå, nu ramlade jag dit. Eftersom Coop säljer dessa till mycket bra pris denna veckan slog jag till. Jag kan meddela att jag fortfarande tycker att de är asfula. Och jag lovar att jag inte ska lämna området med dem. (Fast om några månader när man känner sig lite bekväm och "ingången" i dem så kanske de får följa med ända upp till centrum). Tänk om de blir mina favoriter? Hemska tanke!

Eftersom man ändå inte kan vara diskret när man har dessa fula på fötterna kunde jag lika gärna slå till på ett par som syns ordentligt. De svarta och bruna som jag också valde mellan fick ge vika. Jag kommer att bli känd som "hon med de cerise foppatofflorna" när folk pratar om mig här.... Åhhhh, vad jag kommer känna mig obekväm när jag ska använda dem första gången!

Man kan ju fråga sig varför jag köper skor som jag inte gillar. Det var de praktiska fördelarna som fick tala. Jag har hört att dessa ska vara bekväma. Dessutom kan man bara sticka ner fötterna och gå ut. Det blev helt enkelt crocs istället för träskor. :)

Nu måste jag bara införskaffa lite fint att pynta dem med. Det ska man tydligen ha också.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Asså, ursäkta mig men nä... håller med dig! Blir inte fötterna svampiga i gummiskor??

2009-04-28 @ 14:25:06
Postat av: Linda

Använder såna när jag jobbar och de är faktiskt sköna!

Men jag håller med dig om att de inte är speciellt snygga... : )

Väldigt praktiskt att bara stoppa i fötterna o rusa ut, perfekt!!!

Postat av: Linan

Visserligen är mina absoluta favoritfärger mer eller mindre alla nyanser av rosa, men dessa monster funkar endast möjligtvis, kanske, om det brinner och man måste köpa de första skorna man ser.... och i så fall i storlek 23 för då är ju allt sött.. Positivt med dem, har jag hört av arbetskamrater, är att de kan tvättas i höga temperaturer vilket ju kanske eliminerar de ovan nämnda svampkolonierna som ju lär uppkomma.. Nog med skämt, du får nog sköna skor utan att drabbas av skoskav så mys på bara......

2009-04-28 @ 20:48:16
Postat av: David

Lina vad gör du här? Skall inte du vara någon annanstans nu? ;)

2009-04-29 @ 08:35:04
Postat av: Ullen

Nä snygga är de verkligen intemen jag äger faktiskt 3 (!!) par. Jag har även ett par fodrade. Knäppt. Jag tror inte någon kommer märka att du kommer i foppatofflor. För 4 år sen kanske men inte idag. Hmm jag får nog ta och plocka ner mina från vinden.

2009-04-29 @ 13:55:37
Postat av: Caroline

Nu har jag använt dem lite. Och nä, det är nog inte så många som höjer på ögonbrynen... Och så sköna... Iaf när man är barfota. Har man strumpor blir det lätt lite "varmt". Nästan så jag måste ha ett par till ;)

2009-05-02 @ 19:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0