Silvershopping

Hej alla!
Nu var det några dagar sedan jag fick tummen ur att skriva något här. Så här kommer en liten uppdatering om vad vi gjorde i torsdags. 

Då  åkte jag och Josefin till stan. Hade ett par presenter att införskaffa och köpte även solhattar till barnen. Lika bra at få det gjort, det brukar ta slut i varenda affär med en himla fart så fort värmen kommer, o det verkar den ju sannerligen ha gjort nu :) Alexander har ganska litet huvud, så han kan ha sina kepsar och "fiskarhattar" från förra sommaren, men jag köpte en ny större också. Josefin fick en jättesöt som hon nästan försvinner under, hon kan leka tittut med den eftersom den har så stort brätte :)

När inköpen var klara tog vi spårvagnen till Linnéstan och hälsade på Magdalena i sin butik M925. Det var så längesedan vi sågs, så det var roligt att träffa henne igen och snacka lite. Vi åt en god lunch på Byns Bistro, så härligt att kunna sitta ute och äta. Givetvis kunde jag ju inte låta bli att handla lite av Magda också. Så nu är förrådet med silversmycken påfyllt ;) Just nu när jag är hemma så är jag lite dålig på att använda alla fina silversmycken jag har, det blir lätt så att man har på sina "diskreta" guldhalsband och örhängen (som dessutom betyder mycket för mig och som jag älskar att ha på mig). Men när jag börjar jobba igen (hua, det är ju snart!) så använder jag silversmyckena mycket och tycker det är kul att variera lite. Det jag fick med mig denna gången var  3 olika halsband, ett armband och ett par örhängen.

Här nedan kan ni se vad jag köpte. Gör gäna ett besök hos Magdalena på Plantagegatan någon gång, eller besök hennes webbshop. Det finns massa snyggt :)


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Verkligen jättefina smycken!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0