Sol sol sol

Åh vilket underbart väder vi har haft idag. Verkligen riktig vårsol. Nästan sommar :) Kanske var det solen o vädret som gav mig massor av energi?

Jag var nämligen allt annat än pigg och glad i morse. Josefin vaknade, jag tittade på klockan - 04.55. Jippie! Hon var egentligen mer trött och jag fick henne att somna om i famen efter någon halvtimme-trekvart. Men att lägga henne i sängen är lönlöst, hon vaknar på direkten igen. David kom upp vid 6-tiden o jag kunde gå o lägga mig en timme till innan det var dags att gå upp på riktigt.

Efter att ha lämnat Alexander på dagis gick jag hem o lade mig på soffan o läste en tidning en liten stund. Kändes näst intill olagligt att ligga inne på en soffa när det var strålande sol och underbart väder ute. Josefin sov i vagnen på utsidan, så jag ville ändå passa på att vila lite.

Sen kom någon konstig energi flygande och vips bestämde jag mig för att fixa med massa saker. Så jag har plockat med en del tvätt som skulle in i skåp och lådor, bäddat rent i sängarna, varit ute på en promenad, hängt upp tavlor och en hylla i vardagsrummet mm. Kändes skönt!

Dessutom har jag med jämna mellanrum tittat till vårt "husdjur". David dödade aldrig den där spindeln igår, han glömde. Så den fick leva idag också. Varje gång jag har rört mig i närheten har den hoppfullt tagit några steg där inne i glaset och tänkt att den kanske skulle bli fri. Men nej nej. Nu är den död i alla fall, och jag kan börja använda tvättstugan igen :)

Alexander har varit med farmor o farfar idag efter dagis. Så jag och Josefin har roat oss på egen hand ända tills David kom hem från jobbet, då han även hade hämtat med sig Alexander hem.

Josefin sitter på golvet och spanar in hur fint det blev i vardagsrummet.


Såhär blev det, efter att jag fått upp hylla samt ett par tavlor på väggen.
Tänk att det ska ta över ett år från att man flyttade in tills saker och ting ska komma på plats...Jag glömde ju nämna igår att det var inte bara David som fick en present av mig när han kom hem från jobbet (spindeln). Jag fick en sådan här underbar ros i kruka av honom. Tack min söta älskling!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Vad fint du gjort både ute o inne!!! Satte DU upp hyllan också? Modigt... När jag ska göra något sånt blir det alltid fel.

Ha en bra dag!

Postat av: Caroline

Hehe, ja, JAG satte upp hyllan ;) I den här familjen är jag inblandad i allt som innebär mätning och upphägning av saker på väggen. Om David hade varit hemma hade väl han borrat kanske. Men JAG mäter, enda sättet att undvika bråk, då har jag bara mig själv att skylla om det mot förmodan skulle bli fel. Åhh, vad jag irriterar mig på att krokarna på gästtoan sitter snett... men vad kan jag säga - JAG mätte! :D

2009-04-02 @ 19:41:33
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: David

Ja det är för min egen säkerhet jag låter henne mäta..

2009-04-03 @ 09:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0