Sommarplågorna är här!

Jaha, då är det igång igen då. Helvetet på gångbanan bakom vårt hus. Vi snackar mopeder! Inte nog med att de kör i typ 90 och något barn kan komma utspringandes genom någon häck eller på en korsande gångbana närsomhelst!!! De låter något så ofantligt högt så det är bara inte sant. Dygnet runt! Jag vet inte hur många gånger förra sommren som jag vaknade och satte mig käpprätt upp i sängen och undrade vad som stod på. Helst ska de vända också, när de kört förbi oss, så att de kommer tillbaka några sekunder senare... vroooooooooooooooooooooom. Snälla fabror polisen, kom och nyp dem i örat!

Plåga nummer två har vi ju året runt, men på sommaren känner man av det mer, då är det gott väder och vi har dessutom öppna fönster på natten så det hörs mer när man är inne. Hundarna alltså! Jag fattar inte vad det är med alla hundägare... Men kl 19 och 23 varje dag (ja, i princip varje dag iaf), då ska de ut och vandras och helst ska alla hundar "mötas" här utanför och börja skälla på varann. Och ägarna ska dessutom stanna och konversera!! Hallå, vi sover här i det här huset!!!

Alexander har ju sitt rum in mot gården, så han störs inte så mkt, men jag kan ju tänka mig hur många gånger Josefin kommer att vakna av eländet denna sommar. Tur att hon har lärt sig att somna om själv rätt så bra, jag hoppas att det funkar även när man blir väckt av dessa odågor!

Tack å hej!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Ja på dom bara!

2009-04-24 @ 08:07:07
Postat av: Helén

Jag vaknade 03.30 inatt av en moped :(( Vad ska man göra, maffian??

2009-04-24 @ 08:10:30
Postat av: David

STORA blomkrukor slumpmässigt utplacerade... Eller en stor bom..

2009-04-24 @ 08:56:00
Postat av: Linda

Håller med dig i båda fallen!

Jag blir såå j-vla vansinnig allrahelst av idioterna som går med sina byrackor o låter hundjä-larna stå PRECIS utanför vårat hus och skälla!!! Inte bara ett litet gläffs utan verkligen RÅSKÄLLA LÄNGE.... VARFÖR?

Oj. vad jag gick i gång. Ursäkta men jag förstår det verkligen inte...

O sen har vi ju mopparna då, ett kapitel för sig!

Varför låter man sina barn trimma mopparna så dom går så himla snabbt???

Tack för ett bra inlägg som jag håller med om fullständigt!!!

Postat av: Anonym

Hahaha bor ni i ett radhusområde? Näääää... :))

2009-04-24 @ 22:08:49
Postat av: Caroline

Hej anonym!

Vi bor förvisso i ett radhusområde ja, men det betyder väl inte att man får bete sig hur som helst? Skulle det förresten vara specifikt för radhusområden med störande moppar/hundar?

Mopeder bör framföras lagligt, oavsett var de kör! Och hundar bör vara uppfostrade och ha en matte/husse som tar ansvar, oavsett var de promenerar!

Helst hade jag ju velat förbjuda både mopeder, hundar och utekatter (de hör hemma på landet) här, men det kan jag ju tyvärr inte. Så det är väl bara att stå ut och njuta av allt annat som är positivt istället :)

2009-04-26 @ 09:50:39
Postat av: Anonym

Flytta till månen!

2009-04-26 @ 12:09:29
Postat av: Helen

Nä inte spelar det nån roll, vi bor ju i villaområde och det låter lika högt här! Suck, 2 ungar utan hjälm o lysen på en sån där liten "moppesak" som säkert bara får köras på inhägnat område far omkring här...

2009-04-26 @ 19:49:41
Postat av: Ullen

Tjing. Kan ni inte sätta upp lite grejor så de väljer annan väg? Som blir jobbigt att svänga runt typ? Vi har ju katt som springer lös :) och våra grannar har fått lov att doppa honom i vatten om han stör. Typ gulla med honom och sen bada honom = han kommer ALDRIG gå dit. Vad gäller hundar, ja vi har ju ett sånt åbäke med... kan ju bara be dem vänligt att gå annan väg på morgonkvisen. Skulle någon be men ta annan väg pga detta så skulle jag ju göra det om de va schyssta och trevliga. Typ!

2009-04-26 @ 22:02:29
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0