En vecka går snabbt

Oj, så den sprang... tiden alltså. Var tog veckan vägen?
Jag har redan jobbat i fem dagar och det känns som jag knappt varit där. Jag antar att det är positivt!?

Nu har jag i alla fall kommit igång med det jag ska göra på jobbet och har börjat installera mig. Har en del jobb framför mig med att få ordning på min plats och organisera upp mitt skrivbord, men det får komma eftersom. Det känns som att det kommer bli en spännande höst på jobbet där "vardagslunken" blandas med lite mer ovanliga och spännande uppdrag. Perfekt!

För övrigt tror jag inte att jag har så mkt att skriva om den gångna veckan. Vi har inte gjort så mkt utöver det vanliga.
I morgon ska vi ha kräftsiva med våra underbara grannar här i längan. Vi kommer sitta på vår altan, så i morgon på dagen ska det möbleras och fixas o grejas. Och, inget regn tack!! Dessutom ska ju själva kräftorna inhandlas och till dem behövs lite ädla drycker :)

Nä, nu ska jag sova, det är min tur att ta Josefin i morgon när hon vaknar (vilket innebär att jag får sovmorgon på söndag, efter kräftskivan, fiffigt!) . Man vet med andra ord aldrig när man behöver gå upp. I morse vakande hon vid 5. Kan tyckas lite tidigt....

Natti

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Vilken snäll man du har

2009-08-29 @ 10:36:11
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0