Första dagen avklarad

Sådär ja. Nu har jag jobbat min första dag. Eller jobbat å jobbat... det är att ta i. Jag har varit där!! 
Dagens "jobb" bestod av att jag tog mig in i datorn och har rensat alla typ 1500 mail som jag hade lyckats skrapa ihop på ett år. Nu är det städat och fint i min mailbox. Bara resten kvar....
Vilka arbetsuppgifter jag ska hugga in på är inte riktigt spikat ännu, men det kommer bli klart de närmaste dagarna. Tills dess ska jag njuta av att få en mjukstart och passa på att göra mig hemmastadd och "inreda" mitt skrivbord. Skönt att kunna dra igång och jobba med det mesta förberett sen, dvs rätt lappar på rättt ställen och så.

Här hemma har det mesta gått bra idag tydligen. Alexander har lekt med kompisen vägg i vägg väldigt mycket förstår jag det som.
I morgon ska ha till dagis igen, efter 7 veckors sommarlov. Det verkar som att han tycker att det ska bli riktigt kul. Jag hoppas att han tycker det!!

Nu ska jag gå ner o packa ihop lite dagisgrejer, regnkläder och extrakläder måste ju tas med dit igen. Sen ska jag softa framför tvn.

Gokväll!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Japp : ) De har lekt idag de små liven! Och jag bjöd honom på lunch idag och som han åt!!!! En riktigt stor portion makaroner o fiskpinnar! Han sa - Jag vill också ha när Simon skulle äta, så jag körde på... Och det var härligt att se hur de slevade in! Han får gärna äta här flera gånger för de triggade varann att äta tror jag.

2009-08-24 @ 20:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0