Helgen över

Ja, det gick snabbt... Helgen allså! Svisch sa det bara. Känns som hela helgen gick åt till att ha kräftskiva. I lördags hade vi ju fullt upp med att förbereda spektaklet, och i söndags hade man "dagen efter" :) Nä, så illa var det inte.

Lördagen bestod i alla fall av förberedelser och dukning. Eftersom det var hos oss vi skulle vara så blev det ju lite att fixa med. Vi har ju knytkalas, men jag ville ändå baka en västerbottenostpaj att bjuda på. Min kollega på jobbet tipsade om den här, med citron i, passade väldigt bra till just kräftor. Jag bakade även de förförsikt goda chokladmuffinsen till kaffet (dem har jag ju nämnt några gånger tidigare ja... men de tål att nämnas igen!)

Alexander var med mormor och morfar på Liseberg hela eftermiddagen och sen sov han över hemma hos dem. Josefin blev nattad här hemma av famor o farfar som var så gulliga o kom hit o hjälpte till med det. Vi var med andra ord barnfria och det var väldigt skönt att bara kunna sitta ner och äta i lugn o ro!

Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans med alla goa grannar. Den här längan är verkligen helt underbar!

I söndags kom mamma o pappa hit med Alexander på förmiddagen och sen stack David iväg med min far för att inhandla ny dator till mina föräldrar. Sen var han hemma hos dem typ hela dagen o installerade och grejade med massa saker. Mamma o pappa har fått nytt bredband/telefoni/digitalbox-paket där de bor = meckigt värre.... Men eftersom David typ jobbar med att orderlägga dessa paket så anses han vara "proffs" på installationen också ;)

Just nu, i skrivande stund, är det precis 2 år sedan vi kom hem från en festlokal. Då hade vi hållit på heeela dagen lång och dukat och fixat och grejat. Och på kvällen när vi gick och lade oss var vi lite smånervösa inför morgondagen.


I morgon är det 2 år sedan vi hade fest här!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Känns som jag/vi glömt att säga att ni hade gjort det jättefint med dukning och allt fixande innan!!!

Det var en jättetrevlig kväll... Och jag kan inte annat än att hålla med om att vi har en toppenlänga : )

Grattis på bröllopsdagen! ( Ifall jag glömmer säga det i morgon )

2009-08-31 @ 21:33:59
Postat av: Jenny

Jag håller med ovanstående. Ni hade verkligen ordnat det kalasfint och jag skäms lite över att vi inte hjälpte till med något...Stor grattis på bröllopsdagen idag i alla fall!!! Hoppas ni får en fin och romantisk dag.

2009-09-01 @ 09:50:55
Postat av: Monica (mamma)

Många GRATTIS på Bröllopsdagen ! Ha en trevlig kväll. Kramar fr . Mamma

2009-09-01 @ 15:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0