Helgrapport

Då är det söndag kväll igen då. Om en vecka sitter jag här med svår jobbångest. Men just nu känns allt helt okej, vi har ju semester en vecka till. Jag måste dock erkänna att semesterfeelingen börjar avta. Alla andra jobbar ju :( Kommande vecka blir nog rätt lugn. Vi får försöka slutföra lite saker är hemma, främst få ordning på övervåningen som är smått kaosartad efter målningen i Josefins rum. Idag har jag i alla fall lyckats få in alla kläder i den nya garderoben, och det blev jättebra. Nu ska vi bara få lite mer saker där inne sen kommer jag visa bilder på det färdiga resultatet.
Jag behöver åka till IKEA och kompletteringshandla lite. Kanske blir i morgon då.

Igår eftermiddag var vi i Sätila på "namnkalas" för lilla Tuva. Det var väldigt trevligt. Vi fick smarrig mat och därefter mycket god efterrätt. Och idag var det kalas igen. Martin (barnens syssling) fyllde 10 år och vi var på Tjörn för att fira detta. Som vanlig fick vi massor av god mat och tårta med goda tillbehör.

Idag på förmiddagen ringde det förresten en man som ville köpa vårt skrivbord och kontorsstol som vi hade på blocket. Så skönt att bli av med det äntligen. Nu är alla saker vi annonserat ut borta. Väldigt bra. Jag började just tycka att det där skrivbordet stod väl mycket ivägen här... Tur att det finns ngn som vill köpa "vår gamla skit" :) Själv är jag som bekant inte något fan av att kånka runt till andra människors hem och köpa begagnat. Då ska det vara väldigt mkt pengar man sparar isf, men så dyra möbler/prylar har inte vi här hemma, utan vi köper ju mest på IKEA, Mio etc. Och då är det nytt som gäller.

Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägget. Jag har dem inte tillgängliga här o nu på denna datorn. Det får bli lite bilder nästa gång istället. Nu kommer David ner för trappan också, dvs barnen har somnat :)

Tjingeling.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Tänk på mig då som börjar jobba i morgon....

2009-08-16 @ 23:26:12
Postat av: Jenny

Du kommer inte alls ha svår jobbångest! Du kommer tycka att det gänns ganska roligt och tom lite spännande :-). Jag vet, för jag har nyligen varit i din sits.

2009-08-17 @ 07:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0