Känns konstigt

Oj vad det känns märkligt. Idag är sista dagen. På måndag ska jag till jobbet... Det var 1 år, 2 månader och 19 dagar sedan sist.... Jag ser fram emot att börja jobba igen, det ska bli kul att komma igång.

Vad har jag då gjort idag. Jo, jag har inte alls spenderat en lång skön dag med mina barn, som jag kanske borde ha gjort!?
Jag har varit på pick-n-paint! Sedan flera månader tillbaka har det legat två stora spargrisar där och väntat  på att bli målade. Och idag, sista möjliga dagen, typ, så tog jag tag i saken. Jag drog med min svärmor och åkte till Linnéstan för att utöva porslinsmålning. Det tog 4 timmar, sen var grisarna klara. Jag är jättenöjd, än så länge, men det återstår att se hur de ser ut när de är glaserade och brända. Jag hoppas att det kommer bli bättre än griskrosset i alla fall. Några av er kanske minns det? Nu har jag målat dem precis som jag vill att de ska se ut, tror jag! :)

Om ett par veckor kan jag åka och hämta dem, då är det brända och klara och först då vet jag om det blev "perfekt".

Alexander har lekt med grannen hela dagen typ, så kul att att de har så roligt tillsammans. Och David och Josefin har väl mest varit hemma och degat tror jag.
Nu väntar jag på att barnen ska somna, och sen ska jag gå ner och bara slänga mig i soffan och dricka vin eller drinkar och inte tänka en tanke på att det är jobb på måndag. ;) Jag kan inte lova att bloggandet kommer bli lika frekevent när jag jobbar, jag menar, hur mkt finns det att berätta då?? Vi får se hur det blir...

Skål och tack för mig!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

SKÅÅÅÅL ta mej f-n ; )

2009-08-21 @ 20:39:37
Postat av: Anna Enskog

Hej,Vi plockade ut dina grisar ur ugnen i fredags och de är jättefina! Du är välkommen att hämta dem när det passar dig.Mvh

Anna på Pick-n-Paint

2009-08-30 @ 15:01:22
URL: http://www.picknpaint.se/
Postat av: Caroline

Oj, har du hittat hit Anna! Vad roligt :)

Jag kommer och hämtar grisarna någon dag under veckan. Jag är väldigt spänd på resultatet.

/Caroline

2009-08-31 @ 18:55:59
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0