Så irriterad!!

Jag blir så himla förbannad.
Jag håller på o säljer av typ halva bohaget här... Nä, kanske inte precis, men jag säljer av massa saker på Tradera lite då och då. Barnkläder, barnprylar, saker som vi inte använder lägre mm mm.

Och så idag ser jag en av mina bilder som jag tagit, i någon annans auktion. Hon har helt enkelt snott den, och skurit bort en bit, inte ens snyggt gjort. Det kan ju vara "skit samma" kan man tycka (hon tyckte uppenbarligen det) eftersom det bara var en pryl jag hade fotat. Jag hade inte lagt ner min själ på bildkomposition. Men jag har trots allt tagit bilden, laddat in den i datorn, beskurit och fixar och grejat för att kunna ladda upp den i min auktion. Ska någon annan bara ta den då? Utan att ens fråga?

Ja, jag veeeeet. Detta är inget ovanligt.  Folk snor hejvilt. Och egentligen hade jag inte brytt mig. Men nu blev jag bara så förbannad så jag mailade henne o sa att hon hade gjort fel och att hon fick vara så vänlig att ta en egen bild.
Hennes svar var att hon tyckte det var "otroligt att jag reagerar" och hon undrade "om det spelar någon roll??"
JA, det gör det!
Hon bytte bild iaf (snodde någon annan från nätet).
Jag skrev tillbaka att det givetvis spelar roll och att hon borde lära sig regler för bilder på internet.

Suck... jag hatar när människor inte bara kan erkänna att de gjort fel och be om ursäkt.

Och ja, det ska erkännas. Jag är inte guds bästa barn, jag "lånar" också bilder lite grand ibland. T ex från IKEA ett par inlägg längre ner... Men att sno en bild o lägga ut den inom samma auktionskategori samtidigt som min originalbild ligger kvar ute... den är rätt pinsam om ni frågar mig...

Nu har jag gnällt klart tror jag, detta blev lite längre än vad jag hade tänkt mig. Men så blir det ibland. Jag är väl helt enkelt lite... tja, gnällig idag ;)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Oooops!!! Såg just att jag härmat dig lite grann. Jag ändrade "kommentarer" till Skriv gärna en kommentar". Helt oavsiktligt att härma, men det var säkerligen undermedvetet om jag sett det i din blogg...Hur som helst så var det himla fräckt att sno din bild så där bara! Det hade inte ens jag gjort och jag kan ändå vara ganska fräck ibland...

2009-08-19 @ 21:55:06
Postat av: Linda

Förstår din irritation! Allrahelst när det är ganska stor sannolikhet att samma människor ser båda!

2009-08-20 @ 07:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0